Borçlarını ödeyemeyenler Yapı Kredi'ye koşuyor! Tüm borç tutarı anında hesaplarda olacak

Daha önce farklı bankalara çeşitli borçları olan ve bu borçlarını ödemeyenler Yapı Kredi’ye koşuyor. Yapı Kredi’ye müracaat edenlerin tüm borç tutarları anında hesaplarda olacak.

06.05.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-12:40) Borçlarını ödeyemeyenler Yapı Kredi'ye koşuyor! Tüm borç tutarı anında hesaplarda olacak

Konut kredisi, ihtiyaç kredisi, araç kredisi ve daha nice krediler için bankalara müracaat eden vatandaşlar belirli bir dönem geldiğinde ise bu borçlarını ödemekte oldukça zorluk çekebiliyor. Özellikle kredi kartları vatandaşları oldukça zorluyor. Çeşitli sebeplerden dolayı borçları bulunan insanlara Yapı Kredi’den müjdeli haber geldi.

Yapı Kredi borçları olanlara müjdeyi verdi

Yapı Kredi kredi borçları

Yapı Kredi, ‘’Borç transfer kredisi’’ hizmeti kapsamında diğer bankalara çeşitli borçları olan vatandaşların borçlarını tek bir çatı altında topluyor ve bu borçları yapılandırarak insanların bu borçlarını daha kolay ve düzenli bir şekilde ödemesi sağlanıyor.

Borç transfer kredisi kampanyasına göre Yapı Kredi’den bu borçları ödemek adına kredi alan vatandaşlar söz konusu krediyi daha düşük faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle ödeyebiliyor. Bununla birlikte Yapı Kredi’nin bu kampanyasına katılmak için Yapı Kredi müşterisi olmak gerekmiyor. Bunun için Yapı Kredi’nin şubelerine başvururak Yapı Kredi müşterisi olmak yeterli olacak. Böylelikle borçlar altında ezilen vatandaşlar borçlarını tek bir seferde ödeyebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal