05.02.2021-15:18 (Son Güncelleme:05.02.2021-15:18)


1

ABD’de boğaz kuruluğu şikâyetiyle doktora başvuran adamın, yapılan tetkikler sonucunda uykusunda kablosuz kulaklığının tekini yuttuğu ortaya çıktı.



2

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Bradford Gauthier, geçtiğimiz gün boğazında kuruluk ve göğsünde ağrı uyandığını ve doktora başvurduğunu söyledi.



3

Yapılan tetkikler sonucunda Gauthier’ın uyuduğu sırada kablosuz kulaklığını yuttuğu anlaşıldı.



4

Kulaklık endoskopi yöntemiyle çıkarılırken, pilinin bitmiş olduğu ve bu sayede adamın yemek borusundan müzik sesleri gelmediği ifade edildi.



5

Gauthier, ‘Sabah bir bardak su içmeye çalıştığımda boğazımdan aşağı inmiyordu, bu yüzden lavaboya geri tükürmek zorunda kaldım’ dedi.



6

Ancak bir önceki gün kar kürediği için soğuk algınlığı geçirdiğini düşündüğünü söyledi. Gerçeğin bambaşka olduğunu öğrendiğinde ise şoke oldu.



7

Bir önceki gece uyumadan önce kullandığı kablosuz kulaklığının tekini kaybettiğini anlayınca onu yutmuş olabileceğini düşünen Gauthier, hastaneye gittiği zaman bu düşüncesinin doğru olduğu ortaya çıktı.



8

Gauthier, hastanede çekilen röntgende, kaybolan kulaklığının yemek borusunda olduğunu gördü. Kulaklık endoskopi yöntemiyle çıkarılırken Gauthier'in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.



9

Yemek borusundayken kulaklığın pilinin bittiğini söyleyen Gauthier, bu sayede vücudunun içerisinden müzik sesleri gelmediğini belirtti.



10

Gauthier, kulaklığın artık eskisi kadar ses vermediğini de söyleyerek, ‘Uyurken kablosuz kulaklık kullanıyorsanız dikkatli olun, sabah nereden çıkacaklarını asla bilemezsiniz’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR