Boğa Burcunun Tüm Özellikleri

Boğa burçlarını bir kelime ile ifade etmek gerekirse “sahiplik” tam onlara göre olacaktır. Tüm dikkatleri üzerlerine toplayabilirler. Güvenilir olan boğa burçları çevresinden de aynı güveni almayı bekler. Hayatlarında güven önemli bir konudur.

28.07.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-11:10) Boğa Burcunun Tüm Özellikleri

Boğa burçları güvensizlik hissettiği yerde durmaz. İşlerinde büyük bir sabır gösterirler. Olmayacak işlerde bile gösterdikleri sabır, etrafında ki insanlar tarafından oldukça şaşkınlıkla karşılaşabilirler. Somutturlar. İşlerinde de somutluk ararlar. Boğa burçları kazandıkları parayı geleceğe yatırım olarak kullanırlar. İçerisinde bulunduğu durumlarda rahatlık ve keyifleri önemlidir. Boğa burçları diğer bir taraftan oldukça sevecen ve çevresine karşı sıcakkanlı kişilerdir. Hayatlarında belli bir amaç için uğraşırlar ve bu amaca ulaşmak için ellerinden geleni en iyi şekilde yaparlar.

Boğa Burcu Fiziksel Özellikleri

Kısa boyludurlar. Masum bakışları vardır. Çoğu zaman gülen gözlerle bakarlar ve sıcakkanlıdırlar. Boyun yapısı olarak sağlam bir yapıya sahiptirler. Boğa burcu bireylerin saçları kıvırcık ya da dalgalıdır. Gür saçlarının yanında aynı zamanda esmer tenlidirler. Yüz hatları belirgindir.

Boğa Burcu Aşk Hayatı

Tam bir âşıktırlar. Ve aşk onlar için gerçekliktir. Zor insandırlar ve inatçılıkları fazladır. Bu sebeple çevresindeki çoğu insan pes eder. Oldukça dikkat çeken ve farklı bir karizmalarıyla çevresindekilerin bakışları altında kalırlar. Boğa burcu aşk hayatında karakterini ortaya koyar ve sakinlik arar. Duygusallık önemlidir. Duygularıyla hareket ederler. Aynı zamanda fazlasıyla sahiplenicidirler. En büyük özelliği olan sahiplenme duygusu karşı taraf açısından önemli bir özelliktir. Fakat fazla sahiplenici yanının yan etkisi olarak kıskançlığı da çoğu zaman çekilmez bir hal alabilir. Boğa burcu ilişkisinde güzellik arar. Hem kendi yaşantısında hem de karşı tarafın yaşantısı boğa burcunun âşık olmasıyla tamamen değişebilir ve farklı bi boyut kazanabilirler.

Yükselen Boğa Burcu

Yükselen boğa burçları, dış görünüşleri açısından oldukça güzel kişilerdir. Kendilerine has auraları bulunmaktadır. Çevresinin dikkatini çekerler. Yükselen boğa burçları her açıdan güvenilir kişilerdir ve güven isterler. Tutumlu davranışları bulunmaktadır. Maddi açıdan birikim yapmayı severler ve geleceğe yönelik mal, mülk bırakmayı tercih ederler. Parayı boşa harcamazlar çoğu zaman bir araba, bir ev yâda farklı bir yatırım da bulunurlar.

 

Boğa Burcu İş Hayatı

İş hayatında problemleri tek başına çözmek isterler aynı zaman da kendi disiplinlerini de yaratırlar fakat bu durum çoğu işveren tarafından başına buyrukluk olarak algılanabilmektedir. Boğa burcu iş hayatı, aceleci geçmez. Aceleci ve telaşlı insanlarla çalışmaktan keyif almazlar. Hatalarında kendisi çözüm bulmayı tercih eder. Ona yardımcı olmak ya da hatasının nerde olduğunu söylemek isterseniz beklemediğiniz sert bir davranışla karşılaşabilirsiniz. Yükselen boğa burçları çok çalışkandırlar ve çevresinde ya da yanında çalışan insanlardan da aynı çalışkanlığı beklerler. Hedefi için gece gündüz durmaksızın çalışabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal