Akik taşı özellikleri nelerdir, faydaları nelerdir?

Boğa burcunu mercek altına aldık. Boğa burcunun genel özellikleri nelerdir? Boğa burcunun taşı hangisidir? İşte tüm detaylarıyla sabırlı ve kararlı boğa burcunun özellikleri...

06.04.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-09:08) Akik taşı özellikleri nelerdir, faydaları nelerdir?

Boğa burçları kolay kolay pes etmezler bir şeye karar verdiklerinde ise onu yapana kadar sabırla ve kararlı duruşları ile sabırla beklerler. Aynı zamanda boğa burçlarının tanınmak veya saygı duyulmak gibi bir takıntıları yoktur. Boğa burçları daha çok kendi içlerinde yaşamayı severler. Kendi hallerinde olmak hoşlarına giderken bir yanda onların nasıl yaşadığı önemlidir. Yaşantılarını başkalarına göstermek pek ilgilendikleri bir şey değildir boğa burçlarının. 

Maddiyatı ise sadece kendilerini daha güvende hissetmek için isterler. Boğa burçları aynı zamanda lükse takıntılı insanlar da değillerdir. Maddiyat açısından kendilerini rahat olabilecek kadar para kazanmak ve isteklerini karşılamak onlar için yeterlidir. Paranın sadece bir araç olduğunun yaşamak için ihtiyaç duyulduğunun da farkındadır boğa burçları. 

Aradıkları duygu genellikle hemen güven duygusudur. Kurdukları aile yaşamında, iş hayatında ve çevrelerinde hep güvenebilecekleri biri olmasını isterler. Bu sebeple kurdukları ilişkiler eğer karşısındaki kişiye güvenemezse oldukça zor olacaktır. Çünkü boğa burçlarının insanlarla tanışırken bile baktığı ilk özellik bu olacaktır. İnsanlarla tanışırken iş hayatında veya kurduğu arkadaşlıklarda güvenemeyeceği insanlarla asla ilişki kurmazlar kurmaktan da kaçınırlar aynı zamanda. 

Boğa burcunun taşı hangisidir?

Davranışları ise genellikle tutarlıdır. Verdikleri kararların arkasında dururlar ve verdikleri sözleri tutarlar boğa burçları onlar için böyle şeyler oldukça kıymetlidir. Eğer tutamayacakları veya gerçekleştiremeyecekleri bir şey talep ediliyorsa ise bunu en başından yapmaktan kaçınırlar. Aşkta ise kolay kolay beğenemez boğa burçları hem gözü kapalı güvenmek hem de güvenilmek ister kesinlikle. Bu sebeple son derece seçicidirler ve öyle hemen beğenmezler.

Akik taşı enerji yeniliyor

Burçla ilgilenen hemen hemen birçok kişi doğal taşların onlara iyi geldiğini bilmektedir. Bu taşlar burç özelliklerini ortaya çıkarmakta bize yardımcı olmaktadırlar. Bu sebeple doğal taşlardan yardım alarak enerjilerimizi düzeltebilir aynı zamanda enerjilerimizi taşlar sayesinde yenileyebiliriz.

Akik taşının faydaları nelerdir?

Boğa burcu taşı denildiğinde estetik ve güzelliğin sembolü olan akik taşı söylenebilir. Bu taş boğa burcu için oldukça uygun bir doğal taş olacaktır. Türkiye'nin genellikle doğusunda çıkan bu taş boğa burcunun bilinçli olma özelliğini temsil ettiğinden burçlar içinde doğal akik taşı en çok boğa burcu ile uyumlu olacaktır.

Boğa burcuna iyi gelen diğer taşlar ise; zümrüt, mavi safir, azurit, malakit, krizokol, kuvars, iyolit, kehribar, kunzit, lapis, mercan taşıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal