Bodrum'da Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bodrum'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü 3 kişi de hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Berat Aydın ve Berkant Gürleyen'in yakın arkadaş olduğu öğrenildi.

06.08.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 06.08.2020-08:50) Bodrum'da Meydana Gelen Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaza medyana geldi. Berkant Gürleyen adlı sürücü araç ile Bitez kavşağına hızlı bir şekilde kaybetti. Genç sürücü direksiyonun hakimiyetini kaybetti.

Direksiyonun hakimiyetini kaybeden Berkant Gürleyen, otomobili ile orta refüje çıktı ve daha sonra yol kenarında yer alan toteme çarparak durabildi.

CİPİN MOTOR KISMI ALEV ALDI

Çarpmanın şiddetiyle cip hurdaya dönerken motor kısmı bir anda alev aldı. Kazayı gören vatandaşlar yanan cipi yangın tüpleri ile söndürmek için harekete geçti. Söndürülen cipin içinde bulunan 4 kişi çıkarılırken sürücü Berkant Gürleyen araçta sıkıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Berkant Gürleyen sıkıştığı cipten zorlukla kurtarılırken hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan Berat Aydın olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı Berkant Gürleyen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden Berkan Gürleyen ve Berat Aydın'ın yakın arkadaş olduğu ve Bodrum'a Zongulduk'tan birkaç günlüğüne tatile geldiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal