Blacklist 9. Sezon Olacak mı?

Amerikan suç dizisi Blacklist yayınlandığından beri çok sevilen dizilerden biri oldu. 8. sezonda final yapacağı düşünülen dizi için 9. sezon gelebileceği hakkında söylentiler çıkmıştı. Peki Blacklist 9. sezon onaylandı mı? Blacklist final mi olacak?

28.01.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-14:23) Blacklist 9. Sezon Olacak mı?

Amerikan NBC kanalı tarafından yayınlanan ve 8 sezondur yayın hayatına devam eden Blacklist, FBI ile bir suç örgütü lideri olan Red lakaplı Reymond Reddington ilişkisini ele alıyor.

Şu anda 8. sezonu yayınlanan The Blacklist 9. sezon olacak mı? Blacklist final mi yapıyor? Blacklist 8. sezon final mi?

BLACKLIST 9. SEZON NE ZAMAN?

Dizi, yayınlandığı kanalda düşük reyting almasına rağmen Netflix'in sevilen yapımlarından olmuştu. Daha önce 8. sezonun son sezon olduğu söylenen dizinin, izleyiciden aldığı geri dönüşlerle 9. sezon için görüşmeleri başlamıştı.

Netflix'in sevilen dizilerinden biri olan The Blacklist'in 9. sezon haberi geldi. Dizi yapımcıları ve kanal yönetiminin görüşmelerinden sonra The Blacklist 9. sezonu için onay aldığı belirtildi.

THE BLACKLIST DİZİSİNİN KONUSU NE?

Altın Küre, Emmy, People's Choice (Halkın Seçimi) gibi büyük ödüller alan Blacklist, suç dünyasında Red olarak bilinen ve kırmızı bültenle aranan Reymond Reddington ile Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI)  arasındaki gizli anlaşmayı konu alıyor.

Anlaşmaya göre suç dünyasını ifşa eden Red, bir yandan da kendi suç örgütünü yönetiyor. Dizinin başrollerini Megan Boone ile James Spader'ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Diego Klattenhoff, Amir Arison, Hisham Tawfiq, Laura Sohn ve Harry Lennix yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal