'Bizimkiler'in Cemil'i, Uğurtan Sayıner Yaşamını Yitirdi

Uğurtan Sayıner, yaşının ilerlemesine bağlı olarak bugün akşam saatlerinde İzmir Karşıyaka'daki evinde fenalaştı ve hastaneye yetişemeden yaşamını yitirdi.

27.06.2021-20:13 - (Son Güncelleme: 27.06.2021-20:13) 'Bizimkiler'in Cemil'i, Uğurtan Sayıner Yaşamını Yitirdi

Sayıner'in ev arkadaşı tiyatro oyuncusu Osman Cavcı, Sayıner'in hayatını kaybetmesinden dolayı büyük bir hüzün içine olduklarını, cenaze işlemleri için aile yakınlarının İzmir'e gelmesini beklediklerini ifade etti.

GEÇEN YIL TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

 Sayıner yaşlanmakla birlikte, yeme bozukluğu ve sıvı elektrolit dengesizliği neden ile geçtiğimiz sene İzmir Eşrefpaşa Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, sağlığına kavuşmasının ardından taburcu edilmişti.

İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında faaliyet gösteri. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle kariyerinin zirvesine çıktı. Uğurtan Sayıner, Perihan Abla, İki Koca Adam, Avanak Dedektör, El Kızı, Küçük Esnaf, Herakles, Heykelin Sırrı, Yağmurdan Sonra, Bir Kurşun, Bizimkiler gibi dizi film ve filmlerde rol almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal