Biri onu durdursun! Eda Taşpınar'ın sevgilisiyle yatak pozu olay oldu

Son dönemlerde çıplak pozlarıyla gündemde sıklıkla yer alan Eda Taşpınar'dan çok konuşulacak bir paylaşımda daha bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımla olay olan Eda Taşpınar, bu defa sevgilisiyle paylaşmış olduğu yatak pozuyla gündeme geldi.

30.04.2022-17:18 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-09:03)

Son dönemde çıplak pozlarıyla sosyal medyayı sallayan Eda Taşpınar'dan gelen son paylaşım olay oldu.

Hayatının büyük bir bölünü tatil yaparak geçiren Eda Taşpınar, tatil anlarını paylaşırken verdiği çıplak pozlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Taşpınar, son olarak yeni sevgilisi ile yatak pozlarını paylaştı.

Eda Taşpınar

Yatak pozu olay oldu

Önceden 'Survivor 2021'de mücadele veren oyuncu Çağrı Atakan'la aşk yaşayan Eda Taşpınar, yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabını çok aktif bir şekilde kullanan Eda Taşpınar, birkaç gün önce sevgilisinin göğsünü öptüğü bir pozu ve öpüştükleri bir başka fotoğrafı paylaşmıştı.

Son zamanlarda isminden sıklıkla söz ettiren sosyetik güzel, yaptığı yeni paylaşımla ise yeniden gündemdeki yerini aldı. Sevgilisiyle birlikte yatakta çekildiği fotoğrafları art arda yayınlamasının ardından Eda Taşpınar'ın saç örgüsünün de kalp şeklinde olması da gözlerden kaçmadı.

Eda Taşpınar yatak pozu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal