10.11.2023-09:04 (Son Güncelleme:10.11.2023-17:32)


1

Polat ailesinin tutuklanmasının ardından Türkiye'nin gündeminde bu kez 'Tayyargil' olarak adlandırılan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti yer edindi.



2

Yaşadıkları lüks yaşantılarıyla tıpkı Polat ailesi gibi dikkat çeken Öz çiftine dair Bircan Bali'den de şoke edici bir iddia geldi. Tayyar Öz'ün neden görevinden açığa alındığını duyurdu.



3

Dilan Polat Ve Engin Polat’ın tutuklanmasından sonra gündemdeki yerlerini alan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine ilişkin çarpıcı iddialar gündemden düşmüyor.



4

Tayyargil olarak da gündeme gelen fenomen çifte dair şimdi de Bircan Bali olay iddialarda ortaya sürdü. Tayyar Öz'ün görevinde açığa alındığını iddia eden Bali şu ifadeleri kullandı:



5

"Bu beyefendinin branşı atıyorum ortopedi. Hasta geliyor ve diyor ki 'Benim bacağımda bir sorun var, bunu halledebilir miyiz?', 'Hallederiz' diyor ve o dönem devlet hastanesinde çalışıyor Tayyar Öz. Fakat hastanın bacağını, açık bir şekilde göstererek çekim yapıyor. Hasta tesettürlü, hastanın rızası yok, ailesinin rızası yok. Hastanın ailesi bacağından tanıyor, 'Sen bize sormadan bu bacağı nasıl açarsın? Bir kere etik değil, kurallarla alakasız' diyor ve Tayyar Öz bu yüzden açığa alınıyor. Yalansa yalan desin, beni de dava etsin!"



6

Özlem Öz'ün hakkında ortaya çıkan iddialar sonrası sahte altın yanında Kuran'ı Kerim ile paylaşım yapmasına ateş püsküren Bircan Bali:



7

"Dini kullanmaktan bıkmadınız. Sizi kaç umre paklar biliyor musun? Birinciye gittin sen sevap işledin sanıyorsun, günaha girdin" yorumlarında bulundu.



8

Özlem ve Tayyar Öz’ün de dahil olduğu diğer tüm sosyal medya zenginlerinin arkasında duran İbrahim adlı bir beyefendinin olduğunu ileri süren Bali "Verdiğiniz vergi de 200 milyon küsur bu arada" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr