09.11.2023-17:15 (Son Güncelleme:10.11.2023-17:32)


1

Adnan Oktar ve suç örgütü geçtiğimiz haftalarda yayınlanan belgesel ile tekrar Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Örgütün ağına kapılmaktan son anda kurtulan onlarca ünlü isim itiraflarda bulunmuştu.



2

Dizilere konu olan bu korku filmi benzeri taktikle genç kızları dolandıran Adnan Oktar örgütü sosyal medyayı sallamıştı. Eski videoları tekrardan gün yüzüne çıkan Adnan Oktar'ın bir videosunda Acun Ilıcalı hakkında konuştuğu görülüyor.



3

Ünlü yapımcı ve sunucu hakkında şok sözler sarf eden Oktar, şu cümleleri kuruyor: "Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik."



4

Şok edici iddia gündeme bomba gibi düşerken, bir dava dosyasında yer alan ifadeler de tekrar gün yüzüne çıktı:



5

"Adnan Oktar ile tanışmam 1987 yılında arkadaşım olan Acun Ilıcalı ile abisi Ömer Cenker Ilıcalı vasıtasıyla tanıştım, Acun ile abisi o dönemde samimi arkadaşımdı sık sık görüşürdük, bana samimi, dürüst ve inançlı olduğu birisi ile seni tanıştırmak istiyorum dedi, ben de bunu kabul ettim ve Adnan Oktar'ın Ortaköy'de bulunan evinde 1987 yılında tanıştım, bu grubun içinde herhangi bir önderliği yoktur, arkadaş olarak grubun içinde bulundum."



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr