09.11.2023-16:07 (Son Güncelleme:09.11.2023-16:07)


1

Yalnızca kariyerleriyle değil özel hayatlarıyla da halkın gözünün önünde olan ünlüler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yakından takip ediliyorlar.



2

İlişkileri, evlilikleri, aile ve çocukları ile milyonların önünde yaşayan ünlüler, aynı zamanda yaptıkları işlerle ve açıklamalarla da halkın güvenini kazanıyorlar. MediaCat ve Ipsos da gerçekleştirdiği ankette yer alan en güvenilir 20 ünlü açıklandı.



3

MediaCat ve Ipsos tarafından her sene hazırlanan ankete göre listenin başında gelen Haluk Levent herkese teşekkür ederken aynı zamanda da isyan etti.



4

Her sene hazırlanan "Celebrity Güven Endeksi"nin 2023 yılı için sonuçları da belli oldu.



5

'Ünlülerin size herhangi bir ürün veya hizmet hakkında tavsiyede bulunduğunu düşününüz. Lütfen her bir ünlüye ne derece güveneceğinizi belirtir misiniz?' sorusunu temel alarak hazırlanan araştırma için 10-16 Ekim 2023 tarihleri arasında, CAWI (bilgisayar destekli online görüşme) tekniğiyle tam 1000 kişiyle görüşüldüğünün ve sonuçların bu verilere dayandığından bahsedildi.



6

Türkiye'de en çok güvenilen 20 ünlü ismin yer aldığı listenin başında Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu, Müge Anlı ve Beyazıt Öztürk geliyor.



7

Geçen seneki listeye göre de kıyaslandığında ilk üçün yani Haluk Levent, Kenan İmirzalıoğlu ve Müge Anlı'nın hala güven denildiğinde akıllara gelen ilk isimler olduğu görülüyor. 2022'de ikinci sırada yer alan Müge Anlı ile üçüncü sırada yer alan Kenan İmirzalıoğlu ise bu sene yer değiştirmiş.



8

Beşinci sırada Şener Şen, altıncı sırada Acun Ilıcalı, yedinci sırada Haluk Bilginer, sekizinci sırada ise Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor.



9

Dokuzuncu sırada Aras Bulut İynemli, onuncu sırada Demet Akbağ, on birinci sırada Esra Erol, on ikinci sırada Ezgi Mola var. Türkiye'nin en çok güvendiği ünlü isimler listesi on üçüncü sırada Tarkan, on dördüncü sırada Kerem Alışık, on beşinci sırada İlker Ayrık ve on altıncı sırada Burak Özçivit olacak şekilde liste devam ediyor…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr