Bir süredir testleri yapılıyordu: Twitter’ın yeni özellikleri kullanıma sunuldu

Uygulamada bazı yeni özellikleri test eden Twitter, bu özelliklerden bazılarını kullanıcılarının hizmetine soktu. Kullanıma sunulan özellikler Twitter resmi hesabı üzerinden paylaşıldı.

06.10.2022-16:38 - (Son Güncelleme: 06.10.2022-16:38)

Kullanıcıların uygulama içerisindeki deneyimlerini olabildiğince artırmak isteyen Twitter, yeni özelliklerini test etmeye devam ediyordu. Söz konusu özelliklerden bazılarını kullanıma sunan Twitter, özelliklerin detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Twitter’ın yeni özellikleri kullanıma sunuldu

Instagram, TikTok, Youtube gibi rakiplerinin gerisinde kalmamak için yeni özellikler üzerinde çalışmaya ağırlık veren Twitter’da TikTok’tan bilinen bir özellik kullanıma sunuldu. Bir süredir test aşamasında olan video özelliğinin an itibariyle kullanıma açık olduğunu duyuran platform, keşif kısmında da bazı güncellemelere gitti.

Twitter yeni özellik

Tweet içine fotoğraf, video ve GIF eklenebiliyor

Çoklu medya desteğini hem iOS hem de Android kullanıcıları için getiren platform, tweet içine hem fotoğraf hem video hem de GIF eklemeye olanak sağlıyor.

Kullanıcıların asıl beklediği özellik olan ‘tweet düzenleme’ şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya açıldı. Dikkat çeken özelliğin dünyanın geri kalanına ise çok yakında açılacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal