Bir skandal daha ortaya çıktı: Gazeteci Özlem Gürses, İmamoğlu'nun Karadeniz turunu İBB bütçesinden verdiğini açıkladı

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu ve bu gezi esnasında yaşananlara dair tartışmalar devam ederken bir skandal daha ortaya çıktı. İmamoğlu'nun yalanını muhalif gazeteci Özlem Gürses ifşa etti.

12.05.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-11:44)

İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda yaşananların yankıları devam ederken  bir skandal daha gün yüzüne çıktı.  Muhalif gazeteci Özlem Gürses, Karadeniz turuyla ilgili önemli bir açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'nun, 'Ben İBB Başkanıyım. Gezinin tüm masraflarını da İBB karşıladı' dediğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'nun, Karadeniz gezisine katılan muhalif gazeteci Özlem Gürses, YouTube kanalında gezinin masraflarının İBB bütçesi tarafından karşılandığını açıkladı.


Tek tek açıkladı

Özlem Gürses, şunları söyledi:

Biz bu otobüslerin ve yemeklerin finansının nasıl karşılandığını sorduk. Dedi ki sayın İmamoğlu ve Murat Ongun; içinde bulunduğumuz bu otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütün masraflarını karşıladığı başkana tahsisli otobüs.

'İBB başkanıyım ve tüm masraflar İBB bütçesinden karşılanıyor'

'Diğer masraflar nasıl karşılanıyor? Kuru fasulye pilav yedik mesela. Bunun parasını kim ödedi?' diye sorduk.

Ekrem Bey ise şu şekilde yanıtladı; 'Ben Türkiye'nin neresine gidersem gideyim. Benim bir rütbem var, unvanım var. Bu da İBB Başkanı unvanı. Dolayısıyla ben İstanbul'un belediye başkanı olarak bu gezileri yapıyorum. Gezinin bütün finansmanı da büyükşehir belediyesi bütçesinden karşılanıyor...'

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal