Bir Şans Daha film konusu ve oyuncuları

Londra'da yaşayan genç bir kadının hayatında yine bir yanlış karar alması sonrası yaşadıklarını anlatan Bir Şans Daha filmi, 30 Kasım 2019 yılında vizyona girmiştir. Film eleştirmenlerinin olumlu yorumlar yaptığı yapım komedi romantik türü olarak karşımıza çıkmaktadır. İşte, Bir Şans Daha filminin konusu ve oyuncu kadrosu.

26.06.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-15:15) Bir Şans Daha film konusu ve oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Paul Feig'in oturduğu Bir Şans Daha filminin senaryosu Emma Thompson ve Bryony Kimmings'in kaleminden çıkmıştır. 2019 yapımı film, genç bir kadının hayatında sürekli yanlış kararlar laması ve başına gelen olaylar anlatılmaktadır. Romantik komedi türü çekilen ve orjinal adı Last Christmas olan film 1 saat 43 dakika sürüyor. İşte, Bir Şans Daha filmiyle ilgili diğer detaylar..

Bir Şans Daha film konusu ve oyuncuları

Bir Şans Daha filminin konusu

Londra'da yaşayan Kate, hayatı boyunca sürekli yanlış kararlar alır ve bu kararlarının bedellerini öder. Bir önceki yılbaşı günü ölümden dönen kate, kendisine hayatın verilen ikinci bir şans olduğunu düşünür. Fakat vurdumduymazlığı ve yanlış kararlar devam etmektedir. Elf rolünü üstlendiği bir Noel dükkanında çalışan Kate, Tom adında bir adamla tanışır ve hayatı bunda sonra değişmeye başlar.

Tom, Kate’in sınırlarını zorlayan biridir ve bu zorluklara rağmen çift Londra’nın en güzel zamanlarında hayatları için yeni bir başlangıç yapmaya çalışırlar. Bazı durumlarda Tom ve Kate’in hayatlarında gelişen olaylar her ne kadar yolunda gitmeyen olaylar olsa da kalplerinin sesini dinlemeyi tercih ederler.

Bir Şans Daha film konusu ve oyuncuları

2019 yılının sonlarında gösterime giren Bir Şans Daha filmi, romantik komedi yapımı filmlerden hoşlananlar için ideal yapımlardan bir tanesidir.

Bir Şans Daha filminin oyuncuları

Emilia Clarke

Henry Golding

Michelle Yeoh

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal