Kirpi Latte ve Büyülü Taş film konusu ve oyuncuları

Çocuklarla beraber keyifle takip edilebilecek türde bir film olan Kirpi Latte ve Büyülü Taş film konusu ve oyuncularının detaylarına haberimizde yer verdik. İşte Kirpi Latte ve Büyülü Taş film konusu ve oyuncuları...

26.06.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-10:21) Kirpi Latte ve Büyülü Taş film konusu ve oyuncuları

1 Şubat 2020 tarihinde gösterime giren animasyon filmlerinden birisi olan Kirpi Latte ve Büyülü Taş filminin yönetmenliğini Nina Wels, Regina Welker ve Mimi Mayısnard üçlüsü yaparken senaristlik görevlerini ise Andrea Deppert ile Sebastian Lybeck ikilisi üstleniyor. Çocuklarla beraber keyifle takip edilebilecek türde bir film olan Kirpi Latte ve Büyülü Taş film konusu ve oyuncularının detaylarını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.

Kirpi Latte ve Büyülü Taş filmi konusu nedir?

Yaşadıkları ormanın kuraklık sorunuyla boğuşmaya başlamasıyla Kirpi Latte, en yakın arkadaşı olan sincap ile beraber ormanını kuraklıktan kurtarmak için heyecanlı bir maceraya atılır. Yaşadığı yerde bir prenses olan Kirpi Latte, prensesliğin verdiği şımarıklığa sahiptir. Hiç bir şeye karşı korkusu olmayan Kirpi Latte bu huyu sebebiyle başını sürekli derde sokmaktadır. Fakat atıldığı macera sonucunda tamamen farklı bir kişi olacaktır.

Kirpi Latte ve Büyülü Taş filmi

Kirpi Latte ve arkadaşı sincabın yaşadığı yerdeki kuraklığı engellemek için kuyuyu yeniden doldurmalıdır. Fakat kuyunun yeniden dolması için büyülü bir taşa ihtiyaç vardır. Peki Kirpi Latte ile arkadaşı sincap bu büyülü taşı ormanda saklandığı yerde bulabilecek midir?

Kirpi Latte ve Büyülü Taş filmi oyuncuları kimlerdir?

Orijinal adı Latte Igel und der magische Wasserstein olan Kirpi Latte ve Büyülü Taş filminin oyuncuları Luisa Wietzorek, Tim Schwarzmaier, Regina Lemnitz’dir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal