Bir Küçük Gün Işığı hangi gün yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları

ATV ekranlarında yer alacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Yaz sezonunda ekrana gelecek olan pek çok dizi yayınlanmaya başlarken yeni çıkacak olan dizi tanıtımları da bir bir geliyor. İşte Bir Küçük Gün Işığı dizisi hakkında tüm merak edilenler…

13.07.2022-11:31 - (Son Güncelleme: 13.07.2022-11:31) Bir Küçük Gün Işığı hangi gün yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı konusu ve oyuncuları

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yapım şirketi NGM olurken yapımcısı ise Nazlı Heptürk oldu. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak oturmaktadır. Bir Küçük Gün Işığı dizisi senaristi ise Özgür Evren Heptürk oldu. “Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar” sloganı ekrana gelecek olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi Eylül’de ATV ekranlarında yayınlanacak. 

Bir Küçük Gün Işığı konusu ve yayın tarihi nedir?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi hakkında araştırmalar devam ederken yayınlanma tarihi de merak ediliyor. Dizinin yayınlanma tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Eylül ayında yayınlanması planlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncu seçmeleri de devam etmektedir. 

Bir Küçük Gün Işığı Oyuncuları kimlerdir?

Seray Kaya

Seray Kaya (Elif),

Mahkum dizisi ile ekranlara gelen Seray Kaya Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu olarak yer almaktadır. Dizide Elif karakterine Hayat verecek olan Seray Kaya,  daha önceden Kuruluş Osman, Kocamın Ailesi gibi birçok yapımda da yer aldı. Güzel oyuncu Bir Küçük Gün Işığı dizide düğün organizatörü olarak ekrana gelecek. 

Berk Oktay

Berk Oktay (Fırat Soykök)

Akasya Durağı dizisi ile kendisini tanıtan Berk Oktay daha sonra Arka Sokaklar dizisinde de adını tüm Türkiye'ye duyurdu. Benim Hala Umudum Var ve İlişki Durumu: Karışık,Savaşçı dizilerinde kamera karşısına geçen Berk Oktay şimdilerde ise Yasak Elma dizisinde yer almaktadır. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat karakterine hayat verecek olan Berk Oktay başarılı bir iş adamı rolü ile ekranlara gelecek.  

Esra Dermancıoğlu

Esra Dermancıoğlu (Ümran)

Çok sevilen birçok yapımda rol alan Esra Dermancıoğlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Avrupa Yakası dizileri ile tanınmıştır. Bununla birlikte tüm Türkiye'yi kasıp kavuran Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerinde yer alan Dermancıoğlu, Kırgın Çiçekler dizisinde de rol aldı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat'ın annesi Ümran olarak kamera karşısına geçecek. 

Gizem Ünsal

Gizem Ünsal (Fulya)

Yarım Kalan Aşklar dizisinde yer alan Gizem Ünsal, Bir Küçük Gün Işığı  dizisinde Fulya karakteri ile ekrana gelecek. Dizide Elif'in sağ kolu olarak yer almaktadır.  

Yiğit Yapıcı

Yiğit Yapıcı (Hakan)

Artiz Mektebi programında kendisini tanıtan Yiğit ,Bir Küçük Gün Işığı  dizisinde Hakan karakteriyle ekranlara gelecek. Dizide Elif'in eşi olarak yer almaktadır. 

Tuğçe Açıkgöz

Tuğçe Açıkgöz (Dila)

Sol Yanım dizisinde yer alan Tuğçe Açıkgöz, Yazın Öyküsü, Bizim Evin Halleri ve Vatan Sağolsun  dizilerinde rol aldı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Dila karakterine hayat verecek olan Tuğçe Açıkgöz,  dizide Fırat'ın kardeşi  olarak yer alıyor. 

Beran Kotan

Beran Kotan

Menajerimi Ara dizisinde kamera karşısına geçen Beran Kotan Bir Küçük Gün Işığı  oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer ismidir. Çarpışma dizisinde kamera karşısına geçen Kotan, Bir Küçük Gün Işığı  dizisinde rol alacak. 


Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal