Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve oyuncuları

Netflix'te paylaşılan, Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve yorumu izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen konular arasında yer alan belgeselin detayları sayfamızda yer almaktadır.

21.05.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-15:03) Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve oyuncuları

Netflix'te paylaşılan, Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve yorumu izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer aldı. Bizde sizler için bu belgesel hakkındaki tüm detayları inceleyerek sayfamızda hazırlamış bulunmaktayız. 

Bir Katilin İfadeleri netflix john wayne gacy

Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgesel dizi konusu ve oyuncuları kimlerdir?

Netflix'te 20 Nisan'da yayına sunulan Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgeseli şimdiden dikkatleri üzerine toplamış durumda. En az 30 genç erkek ve çocuğa yapmış olduğu istismardan sonra, hepsini acımasız bir şekilde öldürmüş olan John Wayne Gacy'nin kan dondurucu mirası, Netflix'te 3 bölüm belgesel şeklinde izleyicilerin karşısına çıkmış bulunuyor. Her bir bölümü 1'er saatten oluşan belgeselde, Gacy'ye yönetilmiş olan soruşturma davasının gelişmeleri belgeselin dönüm noktasını oluşturmaktadır. 

Bir Katilin İfadeleri netflix john wayne gacy

Netklix; Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes orjinal isimli belgesel dizisini şu şekilde özetlemektedir. Güçlü ve bilindik kişilerle ahbaplık ediyor, zayıf gördüklerini ise avlıyordu. Yüzündeki gülümseme, içindeki yardımseverlik ruhu, sevecen kimliğini ortaya koysa da, o, sadist bir seri katildi. 70’li, 80’li yıllarda, seri katil kavramlarının en içten hissedilmiş olduğu ve en keskin kısımlarıyla insanların kabusu olduğu dönemleri simgelemektedir. 

Bir Katilin İfadeleri John Wayne Gacy belgeselinde, Gacy'nin soruşturma hikayesini bizlere sunarken seri katilin işlemiş olduğu suçların yanında, gerçek yüzünü, yapmış olduğu itiraflarını ve yalanları da işlenmektedir. Dizinin konusunda Gacy aslında, çevresi tarafından çok sevilen ve çeşitli etkinliklerde yer alan idol kişi olarak gösterilmektedir. Saygın bir iş adamı olmasının haricinde, kendisi palyaço kıyafeti giyerek boş zamanlarında hastaneye giderek çocukları eğlendirmeye adamıştır. Ama zaman geçtikçe, Gacy'nin içinde bulunmuş olduğu toplumda ölüm artışları çoğalmaktadır. İş ve eğlence anlamında evine misafir ettiği kişilere, cinsel istismarda bulunduktan sonra öldürerek, bahçesine gömüyor. 1972-1978 seneleri arasında işlemiş olduğu en az 33 cinayetten dolayı, Katil Palyaço lakabını almıştır. Bu nedenle, Ted Bundy kadar acımasız bir kişi olarak gözükmektedir. Avukatlar ile gerçekleştirmiş olduğu ve kimsenin tanıklık etmediği 60 saat yapılmış olan kaset kayıtları izleyicilere sunulmuş olurken, hikayede Gacy'nin can damarı ortaya çıkacaktır.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal