Bir insanın psikopat olduğunu nasıl anlarız? Psikopatların yaşamlarında ve zihinlerinde neler oluyor? Bir psikopatı anlamanın 5 belirgin yolu

Herkes Türklerin ateşli insanlar olduğunu ve her şeye şiddetli ve öngörülemez bir şekilde tepki verdiğini bilir, bu elbette onlardan zihinsel olarak sağlıksız insanlar olarak bahsetmez. Ama yine de bazen çekici bir insan ve başarılı bir profesyonel bile aslında bir psikopat olabilir. Bir insanın psikopat olduğunu nasıl anlarız? Detayı haberimizde...

21.03.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-14:04) Bir insanın psikopat olduğunu nasıl anlarız? Psikopatların yaşamlarında ve zihinlerinde neler oluyor? Bir psikopatı anlamanın 5 belirgin yolu

Herkes Türklerin ateşli insanlar olduğunu ve her şeye şiddetli ve öngörülemez bir şekilde tepki verdiğini bilir, bu elbette onlardan zihinsel olarak sağlıksız insanlar olarak bahsetmez. Ama yine de bazen çekici bir insan ve başarılı bir profesyonel bile aslında bir psikopat olabilir. Bunu hesaplamak çok zor, çünkü gerçekte hasta bir insan bize filmlerde gösterilen görüntüden uzaktır, o yüzden bilime dönmeye çalışalım. Bununla birlikte, Birleşik Krallık'ta yapılan, ancak sonuçları diğer ülkelerin sakinleri için oldukça geçerli olan bir ankete göre, bazı mesleklerin temsilcileri güvenle psikopatlara atfedilebilir. Bunlar arasında avukatlar, cerrahlar, şefler, din adamları, polis memurları, CEO'lar, medya çalışanları, satış uzmanları ve hükümet yetkilileri yer alıyor. Sözlerimizi kelimenin tam anlamıyla almak ve her cerrah veya avukatta bir psikopat görmek gerekli değildir, ancak anketin sonuçlarına güvendiğimiz için, görünüşe göre, psikopatların daha kolay ve daha kolay açılması ve başarıya ulaşması bu pozisyonlardadır.

Başka bir araştırma, psikopatların karanlıkta kendilerini daha güvende hissettiklerini buldu. Bu nedenle Türk maçoları hayatınızda sadece geceleri ortaya çıkıyorsa, harekete geçin ve onu karanlıktan çıkarmaya çalışın. Hiçbir hile yardımcı olmazsa, o zaman onun "karanlık üçlünün" bir temsilcisi olduğunu ve en savunmasız olduğunuzda rahat hissettiğini kabul etmelisiniz. Yanınızda oturan bir kişi esnemeye başlarsa, etrafınızdaki herkese korkunç bir esneme saldırdığını, aslında psikopatların kesinlikle eğilimli olmadığı empati ile ilişkili olduğunu fark ettik. Bu nedenle, büyük olasılıkla, başka bir Amerikan araştırması tarafından onaylanan, yani dikkatli olun ve adayı dikkatlice gözlemleyin anlamına gelen sizden sonra esnemeye başlamazlar. 

Bir insanın psikopat olduğunu nasıl anlarız

Gelelim başka bir araştırmanın sonuçlarına. Bilim adamları, sadistlerin ve psikopatların acıyı sevdiklerini kanıtladılar, bu yüzden Türkiye'de çokça bulunan acı kahve ve çikolata tutkunlarına yakından bakın, belki de karşınızda sadece bir kahve aşığı değil, gerçek bir psikopat var. Ve elbette, suçlular arasında psikopatların seviyesi, toplumun diğer katmanlarına göre çok daha yüksektir, ancak herkes asosyal davranmasa da, dünya nüfusunun yaklaşık %1'inin psikopatik kişilik bozukluğundan mustarip olduğu dikkate alınmalıdır. Bu, psikopatların ahlaksız davranmasının daha kolay olması ve pişmanlık eksikliğinin, suçluları deneyimle tekrar etmelerine neden olabileceği gerçeğiyle açıklanmaktadır.

 Aklınızda bulunsun, Türk aşkınız birden fazla maddeye giriyorsa yine de bir anlam ifade etmiyor ama içinde beş işareti de görüyorsanız ve psikopatik kişilik özellikleri de sergiliyorsa, şansınız yaver gitmeyebilir ve düşünmeniz gerekir. Psikoloji kavram ve mantığı ile baktığınızda Türkleri bu saydığımız maddelere göre psikopat olarak rahatlıkla tanımlayabilirsiniz. Ancak Türklerin psikolojisi, karakteri ve sosyal yapısı, Batı’nın sosyolojisine ve değer yargılarına hiçbir şekilde uymamaktadır. Türkleri yakından tanıyınca psikopat kavramının bu insanlarla hiçbir ilgisinin olmadığını çok net bir şekilde görebilirsiniz. Ancak, Türkler aşırı tutkuludurlar, Aşkta, işte veya nefrette hep en uçtalar. Ve bu da onları biz Batılılardan tamamen ayıran en belirgin özellik.

 Türklerin en gaddarının veya en psikopatının da yeri geldiğinde veya ihtiyaç duyduğunuzda inanılmaz derecede merhametlidirler. Az önce kavga edip öldüresiye kemiklerini kırdığı düşmanı o halde su istese, kavgayı bırakıp su getirmeye gider. Bu psikopati değil, Türklerin tarihi karekterize olmuş merhamet duygularıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal