Bir döneme damgasını vuran Gümüş dizisinin başrolü Songül Öden'in Kıvanç Tatlıtuğ itirafı gündeme bomba gibi düştü

Güzel oyuncu Songül Öden, yıllar önce beraber rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında şaşırtan itiraflarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

12.04.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-12:34)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Songül Öden, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Dizi ve filmlerin aranan yüzü olan Öden, şu sıralar dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan Uysallar isimli diziyle sevenleriyle buluşuyor. İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programa konuk olarak giden Öden, kendisi hakkında bomba itiraflarda bulundu. Oyunculuk kariyerinin başında yer aldığı Gümüş dizisi hakkında konuşan ünlü oyuncu, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ hakkında da konuştu. Ünlü oyuncunun o açıklamaları ise hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Songül Öden'den Kıvanç Tatlıtuğ itirafı

Öden: Kıvanç Tatlıtuğ dünya yakışıklısı adam 

Pek çok dizi ve filmde rol alan ünlü oyuncu Songül Öden, şu sıralar Uysallar dizisi ile sevenleriyle buluşuyor. Dijital platformlarda yayınlanan Uysallar dizisinde Nil karakterine hayat veren güzel oyuncu Songül Öden, yıllar önce rol aldığı Gümüş dizisi hakkında konuştu. Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşan ünlü oyuncunun rol aldığı Gümüş dizisi, bir döneme damgasını vuran ve çok konuşulan yapımlar arasında yerini almıştı. Dizi ve Tatlıtuğ hakkında açıklamalara yer veren Öden; ''O dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile oynuyordum. Dünya yakışıklısı bir adam. O zaman eleştiriyi de bilmiyorum tabii. 'Ya Kıvanç'ın karşısına bunu mu koymuşlar' diyorlardı o zaman üzülüyordum. Yeni mezun olmuştum, küçüğüm haliyle. İnsanlar da çok acımasız'' diyerek sitemde bulundu. Ünlü oyuncunun Tatlıtuğ'a dünya yakışıklısı demesi ise sosyal medyaya ve magazine bomba gibi düştü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal