Bir Deli Rüzgar Uğur Kim? (Gece Kulübünün Sahibi) Uğur’u Canlandıran Oyuncunun Gerçek İsmi Ne?

Bu yazımızda bir deli rüzgar uğur kim nasıl bir karakter olduğunu anlatırken Uğur’un gerçek adı ne olduğunu ve daha önce hangi dizi veya filmlerde rol aldığını açıklayacağız. Hadi başlayalım.

28.09.2018-17:45 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-17:41) Bir Deli Rüzgar Uğur Kim? (Gece Kulübünün Sahibi) Uğur’u Canlandıran Oyuncunun Gerçek İsmi Ne?

Bu yazımızda bir deli rüzgar uğur kim nasıl bir karakter olduğunu anlatırken Uğur’un gerçek adı ne olduğunu ve daha önce hangi dizi veya filmlerde rol aldığını açıklayacağız. Hadi başlayalım.

Bir Deli Rüzgar Uğur Kim? Nasıl Bir Karakter? İyi Mi Kötü Mü?

Yapımını TMC film tarafından yapılan ve  yapımcı Erol Avcı tarafından yapımcılığını üstlendiği Altan Dönmez’in yönettiği,Volkan Gürses’in kaleme aldığını Hatice Arlan, Görkem Kanbolat Asrlan, Berk Cankat ,Pınar Deniz, Almila ada gibi önemli ve daha ismini yazmadığımız bir birinden değerli isimleri kadrosunda barından Bir Deli Rüzgar dün ekrana geldi ve ilk bölümü ile rüzgar gibi esti.

 

Oldukça iyi bir reyting ile başlayan ve ilk bölümü ile beğeni toplayan Bir deli Rüzgar uğur kim olduğunu anlatmadan evvel dün izlerken fark ettiğim aksaklığını söylemeden edemeyeceğim. Aynı anda 70’li yılları ve günümüzü vermeye çalışırken zamanlar arasındaki geçiş oldukça kötü olmuş. Bazen hangi zamanı anlatıyor ne zaman eskiye döndü gibi karmaşa yaşandı. Belki ilk bölümün azizliği olabilir. Umarım ilerleyen bölümde özellikle montaj aşamasında zaman geçişleri daha bir belirgin olması gerektiğini düşünüyorum.

Aslı konumuza dönecek olursak Bir Deli Rüzgar gece kulübünün sahibi Uğur kim derseniz ilk bölümde bir çok kişi gibi bende iyi mi kötü mü anlayamadım. Karanlık bir yapısı var. Hikayeye baktığımızda da Uğur’dan yarı karanlık bir tip olarak bahsediliyor. Çok az konuşuyor ve nerede ne yapacağını belli olmuyor. Sürprizleri seven az gülen ve tuttuğunu koparan bir yapısı olduğunu gördük. Bakalım ilerleyen bölümde Melike ile aralarında bir aşk olacak mı? Hep birlikte bekleyip göreceğiz. Bir Deli Rüzgar dizisi Uğur karakterini kim oynuyor? Hangi oyuncu canladırıyor onlardan bahsedelim.

Bir Deli Rüzgar Uğur’u Kim Oynuyor? Oyuncunun Gerçek Adı Ne?

 

Fox TV Cumartesi günün doldurup reytinglerde başarı elde etmek için oldukça iddialı bir dizi ile dün startı verdi. Dizdeki oyuncular ile şimdiden ses getirmeyi başaran Bir Deli Rüzgar Uğur karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi Berk Cankat‘dır. Mayıs 1984 yılında Başkent de hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu Boğa burcudur.

Ä°lgili resim

Babasının mesleği sebebi ile bir çok Anadolu kentinde yaşama fırsatı bulan Berk 2002 yılında Bilkent üniversite Güzel sanatlar bölümüne girdi ve 2007 yılında bu bölümden mezun olmuştur. İlk kez oyunculuk deneyimi orta okul yıllarında tiyatro sahnelerinin tozunu yutan Berk Üniversite bittikten sonra 2013 yılında “Medcezir” adlı dizide Cem karakteri ile ilk kez kamera karşısına çıkmıştır.

Aynı Yıl Ben sana bir sır vereceğim adlı dizide Savaş olarak izlediğimiz oyuncu Berk Cankat, popüler bir oyuncu haline gelmesi 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide Alex karakterini canlandırması ile olmuştur.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal