Bir Deli Rüzgar Ali Kim? (Kemancı) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri de Deli Fişek lakaplı Kemancı Ali oldu. Peki Bir Deli Rüzgar Ali kimdir, nasıl biri, Bir Deli Rüzgar Ali’nin gerçek adı ne hakkında aklınıza gelen tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

28.09.2018-17:38 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-17:33) Bir Deli Rüzgar Ali Kim? (Kemancı) Gerçek Adı Ne? Hangi Dizide Oynadı?

Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri de Deli Fişek lakaplı Kemancı Ali oldu. Peki Bir Deli Rüzgar Ali kimdir, nasıl biri, Bir Deli Rüzgar Ali’nin gerçek adı ne hakkında aklınıza gelen tüm soruların cevapları yazımızda sizlerle.

Bir Deli Rüzgar Ali Kimdir? Nasıl Biri? Ali’nin Gerçek Adı

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Bir Deli Rüzgar dizisinde Almila Ada’nın canlandırdığı Melike karakterine daha ilk görüşte aşık olan Ali çok iyi bir müzisyendir. Melike’nin en sevdiği arkadaşı olan Ali, ilk görüşte kalbini kaptırdığı Melike’nin bir dediğini iki etmez hatta o istediği için assolist repartuarında olan bir şarkıyı çalar.

Melike gazinoda olan herkesi sesi ile büyülerken aslında başına da büyük bir bela açar. Assolist çok kızar hatta gazinoda çalışmayacağım deyip çıkıp gider. Onu ikna eden Melike olur. Ali ise Melike’nin sözünü dinleyip o şarkıyı çaldığı için hem işinden olur hem de gazinonun belalı adamları tarafından darp edilir.

Melike onun bu haline sebep olduğu için çok üzülür ve ilerde bir gün ben assolist olup sahneye çıktığımda sen bana kemanla eşlik edeceksin der. Ali gülümser ve gitmekte olan Melike’nin ardından aşk dolu gözlerle bakar.

O gidince hemen beste yaptığı defterini açıp duygularını yazıya döker. Melike’nin her daim yanında olan, ona akıl verip korumaya çalışan Ali ne yaparsa yapsın aşkını bir türlü Melike’ye açamaz. 

Bir Deli Rüzgar Ali’nin gerçek adı ise Ferit Kaya. 24 Şubat 1984 tarihinde Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde dünyaya gözlerini açan Kaya, 1.80 boyunda ve 68 kiloda. Pek çok oyuncu gibi o da İstanbul’da yaşamakta.

ferit kaya ile ilgili görsel sonucu

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle adını duyurmayı başarmıştır. Emanet, Zeynep’in Sekiz Günü, Mavi Gözlü Dev, Güneşin Oğlu, Alinin Sekiz Günü, Merdiven Altı, Gecenin Kanatları, Beş Şehir, Erkekler Ağlamaz, Menekşe ve Halil, Yersiz Yurtsuz, Karamel, Kül ve Ateş, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Kötü Yol gibi yapımlarda rol almıştır. En son olarak ise Adı Efsanede başarısı ile göz doldurmuştur. Son olarak Aşk Ve Mavi dizisinde Faysal karakterine hayat vermiştir.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 
 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal