Bip Nedir? Bip Ücretsiz mi? Bip Kimin?

Whatsapp'ın zorunlu güncellemesi üzerine vatandaşlar, alternatif mesajlaşma uygulamalarına yönelik araştırmalara başladı. Bip uygulaması da araştırılan alternatifler arasında. Bip nedir, kime aittir, nasıl indirilir?

11.01.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 11.01.2021-12:09) Bip Nedir? Bip Ücretsiz mi? Bip Kimin?

Whatsapp'ın getirdiği zorunlu güncelleme kararı ile uygulamaya yönelik tepkiler büyüyor. Bununla birlikte kullanıcılar, alternatif uygulamalara yönelmeye karar verdi. Bip anlık mesajlaşma uygulaması en fazla tercih edilen uygulamalardan biri oldu. Peki, Bip nedir ve özellikleri nelerdir? Bip ücretli mi? 

BİP UYGULAMASI KİMİN? ÜCRETSİZ Mİ?

Bip uygulamasının yerli ve ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Bip uygulaması Turkcell tarafından geliştirilen yerli ve milli bir uygulamadır. Türk mühendislerinin geliştirdiği uygulamada ücretsiz iletişim kurulabilmektedir.

BİP ÖZELLİKLERİ NELER?

Bip uygulaması Android ve İOS kullanıcıları tarafından kullanılabilen anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Google Play, App Store ve Huawei AppGallery'den indirilebilmektedir.

Uygulama içerisinde kaybolan mesajların yanı sıra caps oluşturma, konum paylaşımında bulunma, oyun oynama, para transferi ve grup mesajlaşmaları yer almaktadır.

Tıpkı Whatsap'ta olduğu gibi resim, video, ses kayıtları da gönderilebilmektedir. Tüm bunlarla beraber kaybolan mesaj özelliği sayesinde kullanıcılar mesajlaşırken, mesajlarını belirledikleri süre içerisinde ekrandan kaybedebilirler.

Bip uygulamasının özelliklerinden bir diğeri de herkesle iletişim kurmak mümkündür. Uygulamayı kullanmayan kişilere de SMS üzerinden mesaj gönderilebiliyor. Bip üzerinden çeşitli kategorilerden haber gelişmeleri de takip edebilirsiniz.

BİP KULLANIMI

Bip, akıllı telefonlar üzerinden operatör fark etmeksizin kullanılabilir. Bip üzerinden fotoğraf, metin ya da video gönderdiğinizde internet kotanızdan eksilme olmaz. Diğer paylaşımlar ise internet paketinizden ücretlendirilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal