Binali Yıldırım: TV Programı için Prensipte Anlaştık, Arkadaşlarımız Görüşecek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı ile canlı yayında tartışıp tartışmayacakları ile ilgili soruya "Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. " dedi.

03.06.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-12:28)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP'nin İstanbul adayı ile canlı yayında tartışma konusunda flaş bir açıklama yaptı. 

"ARKADAŞLARIMIZ CHP İLE TEMASA GEÇECEK"  

NTV canlı yayınına konuk olan Yıldırım, gelen bir soru üzerine "Biz karşılıklı bir yayına çıkma konusunda prensip olarak tamam dedik. " dedi. Yıldırım, "Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP'deki arkadaşlarla temasa geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar." diye konuştu. 

"TAMAMEN OPERASYONEL VE KÖTÜ NİYETLİ.." 

Daha önce konuya ilişkin verdiği bir cevabın çarpıtılmasına da tepki gösteren Yıldırım, "Bana yayıncı arkadaşımız bir başka kanalda, "Bu fikri ben ortaya attım, ben yapmak isterim" dedi, "Ben ona tek başıma karar veremem, diğer aday arkadaşın da buna rıza göstermesi lazım" dedim. Şimdi bu kısmını atınca tuttular hemen, bombardıman. İşte hiçbir şeye tek başına karar veremiyor, liderine, cumhurbaşkanına soracak gibi tamamen kötü niyetli , tamamen operasyonel bir şekilde tamamen açık ve dürüst bir söylemi çarpıtarak algı oluşturmaya çalıştılar."  dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal