BİLSEM 2022 sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav sonuç tarihi açıklandı mı?

Bilim ve Sanat Merkezler'i tarafından okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağında olan öğrencilere özel düzenlenen BİLSEM sınavlarının sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav takvimi belli mi? İşte detaylar...

15.04.2022-03:38 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-03:38) BİLSEM 2022 sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM sınav sonuç tarihi açıklandı mı?
19 Şubat'ta ilki yapılan 2022 BİLSEM ön değerlendirme sınavları halen sürüyor. Genel zihinsel yetenek alanının ön değerlendirmeleri hafta sonları ve hafta içi için beş oturum olarak düzenlenecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı takvim doğrultusunda, sınavların sonuçları 13 Mayıs 2022 tarihinde belli olacak. Kayıt yaptırmaya hak kazananların isimleriyse 19 Ağustos tarihinde yayınlanacak.

 

BİLSEM nedir?

Açılımı Bilim ve Sanat Merkezleri olan BİLSEM, ülkemizdeki özel yetenek sahibi öğrencilerin yetenekli oldukları alanları keşfederek bu alanda gelişim göstermeleri amacı ile eğitim alabilecekleri kurum şeklinde ifade edilebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal