Billy the Kid dizi konusu ve oyuncuları

Kovboy temalı filmlere bir yenisi daha eklendi. Bir süre önce Billy The Kid isimli dizi izleyicilerle buluştu. Prime Video tarafından izleyicilere aktarılan dizi, gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. Diziyi izlemek isteyenler konusu hakkında araştırmalara başladı. İşte Billy The Kid hakkında merak edilenler…

21.05.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-15:16) Billy the Kid dizi konusu ve oyuncuları

Prime Video orijinal içeriği olan Billy The Kid, bir süre önce izleyicilerle buluştu. Kovboy temalı yapımları sevenler, dizinin içeriğini araştırmaya başladı. Gerçek bir hikayeden uyarlanarak ekranlara taşınan Billy The Kid dizisi, 1860’lı yılların kült western izlerini taşıyor. Dizide, ismi Henry McCarty olan ama William H. Bonney ve Billy the Kid lakaplarını kullanan bir kanun kaçağının maceraları ekranlara taşınıyor.

Michael Hirst’in yaratıcısı olduğu Billy The Kid isimli Epix dizisinin hikayesi Billy karakterinin üzerinden işlemektedir. Ailesiyle yoksul bir hayat yaşayan baş karakter, New York’un Doğu Yakası’nda doğup büyümüştür. İş bulmak için Kansas, Colorado’ya taşınan Billy ve ailesinin hikayesi böylece farklı bir yol alıyor. Babasının ölümünün ardından annesi ve kardeşleriyle kalan küçük Billy, gündelik işlerde çalışarak ailesine bakmaya çalışıyor. Daha sonra Meksikalı çetelere bulaşan Billy, küçük küçük hırsızlıklarla başladığı yasa dışı işleri büyüterek büyük soygunlar yapmaya başlıyor. Ticari kanunsuzluklar da yapmaya başlayan Billy’nin ismi sokaklarda fısıldanıyor. Daha sonra çok sayıda kişiyi öldüren ve silahşör unvanını elde eden Billy, yakalansa da hapisten kaçmayı başarıyor. Billy’nin suç dünyasına girişi, yükselişi ve ailesiyle olan ilişkilerinin işlendiği Billy The Kid, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Billy the Kid

Dizinin oyuncuları

IMDb puanı 7,2 olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Tom Blyth, Billy The Kid karakterine hayat veriyor. Dizide Billy’nin küçüklüğünü Jonah Collier canlandırırken, Daniel Webber, Eileen O’Higgins, Declan O’Reilly, Dakota Daulby , Sean Owen Roberts, Ryan Kennedy, Brendan Fletcher, Shaun Benson, Lisa Chandler ve Chad Rook gibi isimler de kadroda yer alıyor.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal