Bill Gates’in Haftalık Kirası 1 Milyon 800 Bin Euro Olan Yatı Hala Bodrum’da!

Geçtiğimiz günlerde Bodruma tatile gelen Bill Gates, tatilinin ardından Türkiye’den ayrılmıştı. Bu ayrılığa rağmen haftalık kirası 1 milyon avronun üzerinde olan yatı hala bodrum sularında.

10.11.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-11:24)

15 günlük Türkiye tatilinin ardından ülkesine dönen Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in LANA isimli dev yatı hala Bodrum’da.

BİLL GATES GİTTİ YATI KALDI

Dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 15 günlük tatilinin ardından Türkiye’den ayrılmıştı. Kendisi Türkiye’den ayrılmasına rağmen, haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan yatı ise hala Bodrum’da demirliyor. Bill Gates’in içeride olup olmadığı ise bilinmiyor.


BİLL GATES YENİDEN HACI OLMUŞTU

Türkiye’ye gelir gelmez İzmir’e giden Gates, doğrudan Meryemana Evi'ne giden Gates, kilisede dua edip yeniden hacı oldu. Daha sonra Efes Antik Kenti'ne geçen Gates, yakın korumalarıyla beraber antik kenti gezdi. Efes Antik Kenti'ne üst kapıdan giriş yapan Gates'in araçtan indiği sırada şapka ve maske taktığı görüldü. Gates'in yakın korumaları gazetecilerin görüntü almasına engel oldu.

BİLL GATES EFES ANTİK KENTİ’Nİ ZİYARET ETMİŞTİ

Ülkemizin en güzel tarihi yerlerinden biri olan Efes’e rezervasyon yaptırıp geçen Gates, kentin tarihi yapısı hakkında bilgi aldı. Akşamüzeri Efes’e geçen Gates ve yanındakiler, 2 saat kadar antik kenti gezdi. Daha önce eski eşi ile ülkemize tatile gelen Bill Gates, o dönem Meryemana Evi’ne gitmiş ve hacı olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal