Bill Gates Türkiye’de: Lüks Yatını Kuşadası’na Demirledi

Microsoft’un kurucusu olan, dünyanın sayılı zenginlerinden Bill Gates, özel yatıyla Aydın Kuşadası’na geldi.

15.09.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-15:20)

Dünyanın en zengin 4. Kişisi olan, teknoloji devi Microsoft’un kurucu Bill Gates, ‘Lana’ isimli yatıyla, Kuşadası açıklarına demirledi. Helikopter ile şehir merkezlerini gezen Gates, 

Dünyanın en zengin 4'üncü insanı unvanını 146 milyar dolarlık servetiyle elinde tutan, yazılım devi Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, 'Lana' isimli kiralık süper yat ve katamaran sınıfı lojistik destek gemisi olan 'Wayfinder' ile Aydın'ın Kuşadası ilçesine geldi. İzmir'in Selçuk ilçesindeki Meryemana Evi'ni ziyaret edip yeniden hacı oldu.

DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMLARINDAN BİLL GATES TÜRKİYE’DE

Yazılım devi olarak adlandırılan Microsoft’un kurucu Bill Gates, kiraladığı lüks yatla Aydın Kuşadası’na geldi. Dünyanın en çok kazanan isimlerinden biri olan Gates’in gelmesinin duyulmasının ardından, tüm gözler Gates’e çevrildi. Gates, Kuşadası tatili için denize geçen yıl indirilen ve haftalık kirası 1 milyon 800 bin euro olan 107 metre uzunluk ve 16 metre genişliğe sahip yata, 68,2 metre boyundaki katamaran sınıfı destek gemisi 'Wayfinder' da eşlik etti.

LÜKS YATIYLA KUŞADASI’NA DEMİR ATTI

Kuşadası ziyaretinde Gates’e, yakın korumaları ve personeli eşlik etti. 146 milyar dolarlık servetin sahibi  olan Bill Gates, bir süre 'Lana' isimli lüks yatında dinlendikten sonra bugün 15.00 sularında İzmir’e geçti. 


BİLL GATES YENİDEN HACI OLDU

Türkiye’ye gelir gelmez İzmir’e giden Gates, doğrudan Meryemana Evi'ne giden Gates, kilisede dua edip yeniden hacı oldu. Daha sonra Efes Antik Kenti'ne geçen Gates, yakın korumalarıyla beraber antik kenti gezdi. Efes Antik Kenti'ne üst kapıdan giriş yapan Gates'in araçtan indiği sırada şapka ve maske taktığı görüldü. Gates'in yakın korumaları gazetecilerin görüntü almasına engel oldu.

DÜNYANIN EN ZENGİN ADAMI EFES ANTİK KENTTE

Ülkemizin en güzel tarihi yerlerinden biri olan Efes’e rezervasyon yaptırıp geçen Gates, kentin tarihi yapısı hakkında bilgi aldı. Akşamüzeri Efes’e geçen Gates ve yanındakiler, 2 saat kadar antik kenti gezdi. Daha önce eski eşi ile ülkemize tatile gelen Bill Gates, o dönem Meryemana Evi’ne gitmiş ve hacı olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal