Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu toplantı gündemi ne? Maske yasağı kalkar mı?

Koronavirüs salgınının gerilemesiyle birlikte dikkatler bu hafta yapılması beklenen Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Toplantıda maske yasağının ele alınması bekleniyor. Peki Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu toplantı gündemi ne? Maske yasağı kalkar mı? Son gelişmeler haberimizde...

18.04.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-15:10) Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü? Bilim Kurulu toplantı gündemi ne? Maske yasağı kalkar mı?

Koronavirüs salgınının iyice gerilemesi nedeniyle milyonlarca vatandaş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önderliğinde yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısının son zamanların en önemli toplantılardan birisi olduğunu ifade etmiş, bu açıklama da insanların aklına ‘’Maske yasağı kalkacak mı?’’ sorusunun gelmesine sebep olmuştu.

Bilim Kurulu toplantı gündemi ne?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Salgının geride kaldığını ifade eden Bakan Koca ‘’Salgının seyri etkisini azaltmaya başladı. Şu an 19'a yakın ilimizde yoğun bakımda yatan hasta sayısı sıfır. Geçtiğimiz yaz 'Maskeli son yazımız olacak' demiştim. Geldiğimiz noktada bahar geldi, o noktaya gidiyoruz. En kötü günlerimiz geride kaldı, müsterih olun' diye sözüm olmuştu. Endişe etmeyiniz.’’ ifadeleriyle salgının sona ermeye başladığını ifade etmişti. Salgının etkisini iyice azaltmasıyla birlikte bu hafta içinde yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısında maske yasağının tamamen kalkması bekleniyor.

Bilim Kurulu Toplantısı

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, bugün mü?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu hafta yapılacak olan Bilim Kurulu toplantısının en önemli toplantılardan birisi olacağını ve toplantıda maske başta olmak üzere pek çok alanda hayati kararlar alınacağını belirtti.

Yapılan son Kabine Toplantısı sonrasında maske yasağı açık alanlarda zorunlu olmaktan çıkmış sadece toplu taşıma araçlarında zorunlu tutulmuştu.

Bilim Kurulu toplantısının bu hafta yapılacağı tahmin edilse de net tarih henüz açıklanmadı. Bilim Kurulu toplantı tarihi açıklandığı anda haberimizde yer vereceğiz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal