Bilim Kurulu Toplanıyor! Ramazanda Yeni Yasaklar Gelecek mi?

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liderliğinde bugün bir araya gelecek. Bilim Kurulu toplantısında Ramazan ayına dair yeni önlemlerin alınması tahmin ediliyor.

08.04.2021-10:40 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-10:40) Bilim Kurulu Toplanıyor! Ramazanda Yeni Yasaklar Gelecek mi?

Başkent Ankara'da tüm dikkatler toplantıda. Bilim Kurulu mensupları Ramazan ayından önce son defa bir araya gelecek. Toplantının esas gündem maddesi her geçen gün artan koronavirüs (kovid-19) vakaları ile aşılama süreci. Ramazan ayı içinde uygulanacak önlemler masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen gün  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, "Amacımız ülkemizi Ramazan ayında dinlendirerek bayram sonrası güzel günlere hazırlamak istiyoruz" ifadeleri Ramazan ayında tam kapanma mı geliyor sorusunu beraberinde getirmişti.

Koronavirüs (kovid-19) vakalarının ve aşılama faaliyetlerinin değerlendirileceği toplantıda Ramazan ayı tedbirleri masaya yatırılacak. Ramazan ayı için bir tam kapanma kararı verilip verilmeyeceği bilinmiyor.

Bilim Kurulu toplantıda hem artan kovid-19 vakaları hem de aşılama çalışmalarına dair başlıkların gündemde olması bekleniyor.

BAKAN KOCA AÇIKLAYACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, toplantının ardından açıklama yapması bekleniyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal