BIFI coin nedir? Beefy Finance coin projesi ve yol haritası

BIFI Coin'in fiyatlarından meydana gelen düşüş sonrasında toparlanma harektleri gelişirken yatırımcılar, Beefy Finance coin projesini yakın takibe almaya başladılar. Çok fazla artısı bulunan Beefy Finance coinin ne olduğu ve yol haritasındaki projeleri de kripto para yatırımcıları tarafından araştırılıyor.

16.05.2022-13:13 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-13:13) BIFI coin nedir? Beefy Finance coin projesi ve yol haritası

Doğrudan Ethereum ağında geliştirilen ve verim optimizasyonuyla ilglili hazırlanan projelerden ilham alan Beefy Finance'nin dağıtım sözleşmeleri 22 Eylül 2020’de hayata geçirildi. İlk kasası 8 Ekim 2020’de açılan BIFI coinin son zamanlarda fiyatlarında düşüş eğilimi görülürken, yeniden toparlanma sürecine geçti ve bu esnada kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti.

BIFI coin nedir?

Beefy Finance, kullanıcılarının kendilerine ait olan kripto varlıklardaki bileşik faizlerden kazanç sağlamaları için geliştirilen merkezi olmayan çok zincire sahip bir verim iyileştiricidir. BIFI Coin, kısacası platform içinde kar payı almak adına geliştirilmiş olan token diye adlandırılır.

BIFI coin nedir

Gelir paylarında dapıtımla ilgili projelendirilen BIFI Token'de kullanıcılar, Beefy Finance'nin sayesinde elde edilmiş olan karları kazanmak ve aynı zamanda topluluk kararları adına da oy verme ayrıcalığının tanındığı bir kripto para birimidir. Kullanıcılara ait kripto token’lerini yatırarak hem bileşik faiz kazancı sunan BIFI Token, aynı zamanda güvenilir kasa hizmeti de sunar. DeFi’den farklı olarak kasaya yatırılmış olan paraların kontrolleri yüzde 100 kullanıcıda kalır.kalmaktadır.

Beefy Finance'nin kullanıcılarına sunmuş olduğu cazip kazanç fırsatlarıyla birlikte aynı zamanda kontrol hakkı vermesi bir güven teşgil eder ve bu alanda fazlasıyla beğenilir. BIFI Coin henüz yeni bir proje olmasına rağmen kripto para yatırımcıları tarafından temkinli yaklaşımla karşı karşıya kalsa da uzmanlar, projenin güvenilirlik konusunda kendisini kanıtladığını ve her geçen gün yeni katılımcılarla projenin hızlı bir şekilde büyüyeceğini öne sürüyorlar.

Beefy Finance coin projesi ve yol haritası

Beefy Finance'nin uzman yorumlarında projenin parlak geleceği ile ilgili ifadeleri de yer alır. Farklı blockchain’ler içinde konuşlandırılan kasalarda bulunan varlıkları temsil eden BIFI Coin ağın kapsamındaki potansiyel hedef kitlesini daha da genişleteceği düşünülüyor.

Kripto para borsalarındaki güncel fiyatı 1 BIFI 13.592 TL olan Beefy Finance coin döviz cinsinden de 873,940 Dolardan alıcı buluyor. Son 24 saat içinde yüzde 92.546 oranında artış gösteren Beefy Finance Binance, Gate.io, PancakeSwap, CoinEx ve Hotbit gibi BIFI Coin listeleyen kripto para borsalarından alınır.

BIFI Coinin ilme hacminde dünyanın en büyük kripto para alım satımı ile ilgili kurulan Binance platformundan hızlı ve güvenilir bir şekilde satın alınabilir. BIFI Coin satın alabilmek için ilk olarak Binance’e üye olmak ve daha sonra da Türk Lirası ya da dolar gibi itibari para gönderimi yapılması gerekiyor. Bu gönderim işleminin ardında ise BIFI Coin’in işlem gördüğü BUSD ve Binance Coin (BNB) BIFI işlem çiftlerinde alım işlemleri gerçekleştirilebilir.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal