Bez Bebek dizisinin Simgesi son paylaşımlarıyla gündem oldu! Fatoş Kabasakal son paylaşımıyla kendisine hayran bıraktı

Bez Bebek dizisinde canlandırdığı Simge tanınan Fatoş Kabasakal, ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. Çocukları olan Fatoş Kabasakal'ın son görüntüleri görenleri şaşırttı. Fatoş Kabasakal fit görünümüyle sosyal medyada gündem oldu. İşte Fatoş Kabasakal'ın son hali…

30.06.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-10:23) Bez Bebek dizisinin Simgesi son paylaşımlarıyla gündem oldu! Fatoş Kabasakal son paylaşımıyla kendisine hayran bıraktı

2007 yılında FOX TV'de yayınlanan bir döneme damga vuran Bez Bebek dizisinin senaristi Nilbanu Engindeniz olurken dizinin yönetmenliğini ise Serpil Kurtça yaptı. 2010 yılına kadar yayınlanmaya devam eden Bez Bebek dizisinde Simge karakterine hayat veren Fatoş Kabasakal, dizide kötü karakter olarak ekrana geldi. Çocuk dizisi olarak ekrana gelen Bez Bebek, eğitici konularıyla herkesin gözdesi oldu.

Fatoş Kabasakal'ın son hali görenleri şaşırttı

Uzun bir süre ekranlarda yer alan Bez Bebek dizisinde Simge karakteri ile kamera karşısına geçen Fatoş Kabasakal'ın son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Fatoş Kabasakal

Toplam 3 sezon ekrana gelen Bez Bebek dizisi 101 bölümden oluşuyor. Dizinin başrollerinde Evrim Akın, Tan Sağtürk, Alpay Atalan, Fatoş Kabasakal, Reyhan Asena Keskinci, Ege Tanman, Oya Aydoğan, Sibel Kasapoğlu, Mehmet Usta ve Sevinç Aktansel yer alırken dizi eğlenceli konusuyla da dikkat çekti. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Fatoş Kabasakal dizinin final yapmasıyla ekranlara veda etti.

Fatoş Kabasakal Fit Halleriyle Çok Konuşuldu

Fit görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu

2018 yılında Erkan Kayhan ile hayatını birleştiren Fatoş Kabasakal, sosyal medya üzerinden reklam anlaşmaları yapmaktadır. Bir kız bir erkek çocuğu olan Fatoş Kabasakal, son görüntüleri ile gündemde yer aldı. Çocuklarının tatlılığı çok konuşulurken Kabasakal'ın fit görüntüsü de oldukça dikkat çekti.

Fatoş Kabasakal Saçlarını Koyu YAptı

40 yaşında olan güzel oyuncu son paylaşımlarıyla görenleri kendisine hayran bıraktı. Ailesi ile birlikte paylaştığı fotoğraflar takipçilerinden tam not alırken güzelliği de yorum yağmuruna tutuldu.

Sarı saçları ile tanıdığımız Fatoş Kabasakal'ın, saç rengini koyulaştırdı gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada yaklaşık 68 bin takipçisi bulunan Kabasakal, bir süredir ekranlardan uzak bir hayat sürdürüyor. 2 çocuk annesi olan güzel oyuncu ailesi ile ve çocuklarıyla vakit geçiriyor.

Fatoş Kabasakal Görenleri Şaşırttı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal