Serel Yereli derin göğüs dekoltesi ile yine yeni yeniden olay oldu! Londra'nın sarışın Türk prensesi pencere pozlarıyla yürek hoplattı

Türkiye’den bir süre önce tamamen ayrılarak Londra’da hayatına devam eden Serel Yereli derin göğüs dekoltesi ile yine yeni yeniden olay oldu. Londra'nın sarışın Türk prensesi pencere pozlarıyla yürek hoplattı.

30.06.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-16:06) Serel Yereli derin göğüs dekoltesi ile yine yeni yeniden olay oldu! Londra'nın sarışın Türk prensesi pencere pozlarıyla yürek hoplattı

Sosyal medyada paylaştığı pozlarla magazin dünyasının en çok gündeme gelen isimlerinden birisi olan Serel Yereli, geçtiğimiz günler içerisinde bir müzik klibindeki jartiyerli fotoğraflarıyla yürekli eritmişti. Türkiye’den bir süre önce tamamen ayrılarak Londra’da hayatına devam eden Serel Yereli derin göğüs dekoltesi ile yine yeni yeniden olay oldu. Londra'nın sarışın Türk prensesi pencere pozlarıyla yürek hoplattı.

Serel Yereli

Serel Yereli derin göğüs dekoltesi ile yeniden olay oldu

Zaman zaman paylaştığı dekolteli ve jartiyerli fotoğraflarıyla sosyal medyada binlerce kişinin gündemine giren Serel Yereli, yakın bir zaman önce Türkiye’den kalıcı bir şekilde ayrılarak İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşamaya başlamıştı. 

Serel Yereli

Oyuncu ve şarkıcılıkla ilgilenen sarışın güzel, bu kadar uzakta olmasına rağmen sosyal medya sayesinde Türkiye’de magazin dünyasını bir kez daha etkilemeyi başardı.

Serel Yereli

Serel Yereli’nin son paylaştığı fotoğraflardaki derin göğüs dekolteli kıyafeti sosyal medyada yine yeni yeniden olay oldu.

Serel Yereli

Daha önce giydiği mavi renkli bikinisiyle ve muhteşem fiziğiyle kalpleri hızlandıran güzel şarkıcı, son paylaştığı pozda da aynı etkiyi hatta fazlasını yaratmayı başardı.

Serel Yereli

Serel Yereli, pencere önünde paylaştığı pozları ‘’Camdaki kız diye ben’’ notuyla paylaştı.

Serel Yereli

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal