Beyoğlu'nda otel penceresinden sahte dolar atmıştı! Sahte dolarla gösteri yapan turist yakalandı

Beyoğlu'ndaki bir otelde kalan turist, odasının penceresinden sokağa sahte dolar attığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede yayılan görüntüler sonrasında tutuklanan turist hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek" ve "Parada sahtecilik" suçlarından işlem başlatıldı.

17.07.2022-14:27 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-14:27)

İstanbul Beyoğlun'da bir turist, kaldığı otelin oda penceresinden sokağa dolar saçtı. O anların sosyal medyadan paylaşılması sonrasında, görüntülerinin yayılması sonrasında İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yola sahte dolar saçarak sosyal medyada paylaştı!

Turistin sosyal medya hesabını inceleyen ekipler, TL, dolar ve avro ile birçok görüntü paylaşımı yaptığını tespit etti. Tespit sonrası çalışmalarına derinlik katan ekipler, şahsın Cihangir Sıraselviler Caddesi'nde bir otelde konakladığını belirledi.

 beyoğlu

Kısa sürede yakalandı!

Şahsın kaldığı otele baskın yapan ekipler, Filistin asıllı İsrail vatandaşı Mohamad Abu G.'yi kıskıvrak yakaladı. Şahsın kaldığı odada yapılan aramada 12 tane sahte 100 dolar bulundu.

Abu G. ile ilgili "Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek", "Parada sahtecilik" suçlarından işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal