Beyoğlu'nda 5 Katlı Tarihi Otelde Yangın

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan 5 katlı tarihi otelde belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

06.09.2021-13:40 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-15:03) Beyoğlu'nda 5 Katlı Tarihi Otelde Yangın

Beyoğlu Asmalımescit Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı tarihi otelin 3 katında bulunan bir odada yangın çıktı. Saat 11.30 sıralarında meydana gelen yangın sebebiyle otel boşaltıldı.

BİR KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Yangını gören Otel müşterileri korku dolu anlar yaşadı. Olayı itfaiye ekiplerine bildiren de bulunan müşteriler oteli güvenli bir şekilde terk ettiler. Gelen ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü. Bir vatandaşın ise dumandan etkilendiği bilgisine ulaşıldı

Yangına tanıklık eden Erkan Yüzüak, "Ben tam dışarıdan gelmiştim burada kalıyordum. Arkadaşın biri dedi ki duman var yukarıda resepsiyondaki arkadaşla beraber yukarı koştuk. Kapıyı zorla açtım. Camın orada ateş yanıyordu. Yatakta da kimseyi göremedim. Boş gibi geldi bana umarım kimse arkasına düşmedi. Dumanlardan dolayı içeri fazla giremedik" dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal