Beyoğlu'nda 2 Katlı Ahşap Binada Korkutan Yangın

Beyoğlu'nda iki katlı ahşap bina çıkan yangın sonucu kül oldu. Yan tarafta bulunan binaya da sirayet eden söz konusu yangında iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

31.12.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-10:28)

Söz konusu yangında saat 00.45'te Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi Saray Arkası Sokak'ta bulunan iki katlı ahşap binada çıktı. İddiaya göre ahşap binadan bilinmeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Yangının çıktığını fark edenler durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirerek haber verdi.

İhbar üzerine söz konusu yangına Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli ve Sadabad itfaiye grup amirliklerinden ekipler, müdahalede bulundu. Yangın rüzgârında tesiriyle yan tarafta bulunan 5 katlı binaya da sıçradı. Ekipler, binada bulunanları tahliye ederek alevleri söndürmek için yoğun bir çalışma başlattı.

YAŞANAN YANGINDA İKİ KİŞİ YARALANDI

Çıkan yangın neticesinde binada yaşayan iki kişinin vücudunda çeşitli yerlerinde yanıklar oluşarak yaralandı. Yaralılar ambulans vasıtasıyla hastaneye kaldırıldı. Binanın kül olduğu yangın da kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeniyse halen araştırılıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal