Kim Jong Un Gittikçe Zayıflıyor! Yeni Halini Görenler Hayrete Düşürdü

Kuzey Kore liderinin son hali dünya basınında yankı buldu. Yetkililer, 25 milyon nüfuslu ülke açlık ve kıtlık krizi ile mücadele ederken ‘Kim Jong Un'un halkı için daha az yediği’ ifadelerini kullandı.

30.12.2021-17:45 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-19:17) Kim Jong Un Gittikçe Zayıflıyor! Yeni Halini Görenler Hayrete Düşürdü

Hafızalarımızda hep aynı şekilde yer alan Kim Jong Un'un yeni hali görenleri hayrete düşürdü. Kuzey Kore resmi ajansı KCNA tarafından Kim Jong Un’un paylaşıldığı fotoğraflar dünya basınında yankı buldu.


KİM JONG UN’UN YENİ HALİ GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Kuzey Kore lideri Kim'in eski haline nazaran çok fazla zayıfladığını gösteren görüntüler bir an farklı kişiler olduğunu bile düşündürdü. Katıldığı bir iktidar partisi toplantısından servis edilen fotoğraflarda Kuzey Kore liderinin sağlığı da merak konusu oldu. Bununla beraber 37 yaşındaki Kim'in sağlık sorunları olduğuna ilişkin söylentiler yetkililer tarafından reddedilirken görüntüler ülkenin koronavirüs, nükleer silah programına karşı yaptırımlar ve doğal afetlerin sebep olduğu karmaşık ekonomik krizlerle boğuştuğu bir dönemde geldi.


10. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAMASI YAPILDI

Diğer yandan Kuzey Kore, 2011 senesinde Kim Jong Un'un babası Kim Jong Il'in ölümünden sonra ordunun en üst komutasını üstlenmesinin 10. yıldönümünü kutladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal