Beykoz’da vatandaşların ilgisini çeken sosyal tesis!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşların hizmetine sunduğu İBB Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdi. CHP Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler’de tesisin açılışında yerini aldı.

16.02.2024-13:01 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-13:01) Beykoz’da vatandaşların ilgisini çeken sosyal tesis!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Beykoz Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler ile Beykoz’u ziyaret etti. Yenilenen ve dekorasyonuyla dikkat çeken İBB Beykoz Kır Bahçesi Sosyal Tesislerinin açılışına katıldı.

Beykoz’a kültür sanat sahası!

beykoz tesisi

İmamoğlu geçen yıl sosyal tesislerden 17 milyon vatandaşın hizmet gördüğünü belirterek, Beykoz Çubuklu’daki silolaların (büyük ambar) dönüşümü, tadilatı ve restorasyonunu inceledi. Şantiye sahasını gezen İmamoğlu, “Yıllarca metruk duran, geçmişte sadece petrol tankerlerine tahsis edilmiş bu alanlar, şimdi Beykoz halkı için kültür-sanat bölgesi olacak” dedi.

beykoz tesisi

Sosyal tesis açıldı!

Sosyal tesis içindeki bir alanda, yurtlarda kalan öğrenciler ve Beykoz mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İmamoğlu açılış hakkında bilgilendirmede bulundu: “Öğrenci yurtlarımızda şu anda 5 bin 200’e yakın kapasitemiz var. İnşallah 6 bin’i bu yaz sonu itibarıyla, Eylül’de bulmayı planlıyoruz. Biz, o kadar çok şeyi sıfırdan aldık ki... Yani tabiri caizse; kreş sıfır. Öğrenciye burs verme sıfır. Öğrenci yurdu sıfır yatak. O kadar çok şey sıralayabilirim ki. Mesela, ‘Anne Kart’ diye bir uygulama yoktu; sıfırdı. Birçok konuda böyle bir durum vardı. Birçok birimimizi açtık” 


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal