Beyaz Futbol'da Süper Kupa gerilimi: Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar kavga etti

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sadece 1 dakika süren Süper Kupa finali Beyaz Futbol programının yorumcuları Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar arasında kavga yaşanmasına sebep oldu. Programın sunucusu Ertem Şener acil olarak reklama gitti ve programı erken sona erdirdi. İşte detaylar…

08.04.2024-11:40 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-11:40)

Dün akşam oynanan ve dünya genelinde gündem olan Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçının sonrasında yayınlanan Beyaz Futbol programında, programının yorumcularından Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar arasında gerilim yükseldi. Sunucu Ertem Şener, gerginlik sebebiyle programa reklam arası verdi ve programı erken bitirdi. Peki Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar arasında ne oldu?

Beyaz Futbol’da Süper Kupa gerilimi

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programında, Ahmet Çakar ile aralarında yaşanan gerilim dolu anları paylaştı. Programda, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a U19 takımıyla çıktığı Süper Kupa maçının tartışıldığı sırada ortaya çıkan gerginlik, izleyicileri ekranlara kilitlemişti. Kütahyalı, Çakar'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik attığı bir tweet sonrası telefonda görüştüğünü, hatta kahve içmeye davet edildiğini öne sürdü. Bu iddiaların ardından gerilim artınca programın sunucusu Ertem Şener, ani bir kararla reklam arasına girdi ve reklam sonrasında programı erken bitirdi.

Beyaz Futbol'da Süper Kupa gerilimi: Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar kavga etti

Ertem Şener’den açıklama geldi

Ertem Şener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu akşam Beyaz Futbol'u erken bitirdim, evet. 29 yıllık yayıncılık tecrübem, bunu gerektirdi. Böylesine sıkıntılı futbol ikliminde, kulüplerin insanlar üzerinde yaşattığı olumsuz hava yetmezmiş gibi bir de bizim programda kavga ve gürültü yaşanmasını istemedim. Reyting için programa devam eder ve 1 saat kavga edilmesine izin vermeyi de bilirdim. Yarın da 'oh reytingin kralını aldım' derdim. Ama bu sefer futbolu kaosa sürükleyenlerin ekmeğine yağ sürmüş olurdum. Lakin bundan sonra da buna sebep olan kavgacıları eleştirmeye hakkım, hiç olmazdı. Ben, futbolda barış, sükunet ve huzurdan yanayım. Fırsatı reytinge çevirmek, benim programcılık anlayışımda, 'özellikle böyle bir dönemde olmaz, olamaz.'" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal