Şanlıurfa’da Süper Kupa heyecanı: Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’yi Şanlıurfa’da karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali öncesinde nefesler tutuldu. Dev maç öncesinde Fenerbahçe’nin alacağı karar merakla bekleniyor. Peki Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

07.04.2024-12:30 - (Son Güncelleme: 07.04.2024-12:30)

Tüm Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa finali bu akşam Şanlıurfa’da oynanacak. Final maçına U-19 takımıyla çıkması beklenen Fenerbahçe’nin maç öncesi yeni bir karar alıp almayacağı merak edilirken Galatasaray tam kadro bir şekilde sahada yer alacak. 

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ve maça tam kadro çıkacaklarını belirtirken, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal’ın 3 günlük rapor aldığı gerekçesiyle sahada yer almayacağı öğrenildi. Dev final öncesinde nefesler tutuldu.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Fenerbahçe, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da oynanacak.

Volkan Bayarslan’ın yöneteceği Şanlıurfa’daki derbi maçı ATV ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

Şanlıurfa’da Süper Kupa heyecanı: Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

VAR hakemi açıklandı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki mücadelenin VAR hakemi Koray Gençerler olacak. 

Süper Kupa rekabetinde son durum

2022-2023 sezonunda Süper Kupa'yı kazanan takım Trabzonspor oldu ve bu başarıyla kupayı müzelerine götürdü. Genel istatistiklere bakıldığında ise Galatasaray'ın 16, Trabzonspor'un 10, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 10 Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

2022/23 sezonunda Süper Kupa'yı kazanan takım Trabzonspor olduğu için şampiyonluk Trabzonspor'un oldu. Önceki sezonlarda ise şampiyonluk sıralaması şu şekildeydi:

2021/22 sezonunda Beşiktaş, 2020/21 sezonunda Trabzonspor, 2019/20 sezonunda Galatasaray, 2018/2019 sezonunda Akhisarspor, 2017/18 sezonunda Konyaspor oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal