Better Call Saul 7. sezon ne zaman yayınlanacak?

Amerikan TV kanalı AMC ekranlarında yayınlanan Better Call Saul, iki yıllık aradan sonra tekrar ekranlara geliyor. 6 sezon yayınlanan dizi ”Breaking Bad”in öncesini konu edinmektedir. Heyecanla beklenen yeni sezonun ne zaman ekrana geleceği de merak ediliyor. İşte Better Call Saul hakkında tüm detaylar…

19.05.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-10:58) Better Call Saul 7. sezon ne zaman yayınlanacak?

Her sezonuyla heyecanı zirveye taşıyan Better Call Saul uzun bir aranın ardından tekrardan ekranlra geliyor. Nisan ayı içerisinde AMC’de yayınlanmaya başlayan Better Call Saul dizisinin 6. sezonu ekranlara gelmeye devam ediyor. Dünyada ses getiren yapımlar arasında yer alan Better Call Saul hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Better Call Saul hakkında tüm detaylar…

Better Call Saul yeni sezon olacak mı?

18 Nisan 2022’de AMC’de yayınlanmaya başlayan Better Call Saul dizisi 6. sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. 6. Sezonu 2 kısım olarak ekrana gelecek olan Better Call Saul dizisinin ilk kısma yayınlanmaya devam etmektedir. Dizi iki ay ara verdikten sonra tekrar ekrana gelmeye devam edecek.

Better Call Saul ikinci kısım ise 11 Temmuz’da ekrana gelecek. Daha önceden açıklanan bölüm sayısı ile ikinci kısım 13 bölüm ile ekrana gelecek ve Better Call Saul 6. sezonunu 15 Ağustos 2022 tarihinde tamamlayacak.

5. sezonda suç ve gerilimin zirvede olduğu bir final bölümü ile ekrana veda edilirken 6. sezon başlangıcı heyecanı sonuna kadar yaşattı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi Breaking Bad’in başlangıcına da yavaş yavaş yaklaşıyor.

Yeni sezonun sonuna doğru artık soruların cevapları belli olurken izleyicilerde meraklarını giderecekler. Öyle ki dizi sona yaklaştıkça Breaking Bad’den de gözümüze çarpan detaylar olacak. Ağustos ayında sezon biterken şimdiden 7. sezon hakkında araştırmalar başladı. İzleyiciler 7. sezonun ekrana gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Better Call Saul

Better Call Saul 7. sezon yayınlanacak mı?

İlk kez 8 Şubat 2015’de ekrana gelen dizi yedi senedir ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Dünyada en çok izlenen yapımlardan biri olan Breaking Bad dizisinin öncesini konu edinen Better Call Saul, yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Dizi 6. sezon ile kapanışı yapacak.

Breaking Bad dizisi ile bağlantılı olarak ilerleyen Better Call Saul, bu sezon ile ekrana veda ediyor. Uzun bir süre önce açıklama gelirken 6. sezonun final sezonu olduğu söylendi. Bu kararda herhangi bir değişiklik olmadı ve dizi bu sezonda yani Ağustos ayıda sonlanıyor. Dizinin 7. sezonu olmayacak.

Better Call Saul 6. sezon final sezonu Netflix’te ne zaman yayınlanacak ?

Birçok kişi tarafından kullanılan dizi film platformu olan Netflix’te birçok yapımda yayınlanmaktadır. Ancak Better Call Saul dizisinin 6.sezonu platformda yer almamaktadır. Bu nedenle izleyiciler dizinin yeni sezonun ne zaman platformda olacağını araştırmaktadır. 18 Nisan 2022 tarihinde AMC’de yayınlanmaya başlayan Better Call Saul, final bölümü 15 Ağustos 2022 ekrana gelecek.

Netflix’te henüz bulunmayan dizinin 6. sezonu ise final bölümünün yayınlanmasından sonra platformda yer alacak. Dizinin 5 sezonuna kadar olan kısın Netflix’te yer alıyor. Dizi Türkiye’den de izlenebilmektedir.

Better Call Saul 6. Sezon Final Mi

Better Call Saul dizisi hakkında merak edilenler

Dizi Şubat 2015 tarihinde yayınlanmaya başladı. Toplam sezon sayısı 6’dır. Dizi 6. sezon ile final yapacak. Ortalama bölüm süreleri 45 dakikadır. Dizi suç ve dram türü olarak karşımıza çıkıyor. Better Call Saul dizinin yönetmenleri ise Vince Gilligan, Peter Gould’dur. Dizi AMC ve Netflix’te yayınlanmaktadır. Better Call Saul IMDb Puanı ise 8.7’dir

Better Call Saul oyuncuları: Bob Odenkirk (Jimmy McGill / Saul Goodman), Rhea Seehor (Kim Wexler), Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut), Giancarlo Esposito (Gus Fring), Patrick Fabian (Howard Hamlin), Michael Mando (Nacho Varga), Tony Dalton (Lalo Salamanca)

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal