Beşitkaşlı Rachid Ghezzal'dan Galatasaray İtirafı!

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, sezon başında kendisi ile ilgili ortaya atılan Galatasaray söylentileri hakkında ilk kez konuştu.

01.02.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:30)

Sezon başında transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Rachid Ghezzal'ın transferi büyük bir merak konusu haline gelmişti.

SEZON BAŞINDA LEİCESTER'A DÖNDÜ

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte sezona damga vuran Rachid Ghezzal, İngiliz ekibi Leicester City'e geri dönmüştü.

GALATASARAY'IN TALİP OLDUĞU KONUŞULUYORDU

Rachid Ghezzal ile ilgili olarak Galatasaray ve Beşiktaş büyük bir transfer yarışına girerken, söylentiler gündemi oldukça meşgul etmişti.


KARTAL TRANSFER YARIŞINI KAZANDI

Uzun süren görüşmelerin ardından Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu kiralık oalrak geçirdiği ve şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş ile sözleşme imzalamıştı.

RACHİD GHEZZAL'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, sezon başında Galatasaray'ın kendisini transfer etmek istediği iddiaları üzerine yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sezon başında Galatasaray'dan teklif aldım. Futbol bu, futbolda olan şeyler bu teklifler ve bu görüşmeler. Ama sezonun bittiği dönemde benim aklımda bir çok şey zaten netti. Ben Beşiktaş'ı çok seviyorun, kariyerime burada devam etmek istediğimi zaten söylemişti. Çok şükür ki transferim gerçekleşti ve kariyerimi burada sürdürüyorum. '

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal