Üsküdar'da Kulüpten Atılan Futbolcu Kulübü Soydu!

Üsküdar'da amatör futbol takımlarından Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü, takımın eski futbolcusu tarafından soyuldu.

01.02.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:42)

Üsküdar'da amatör futbol ekiplerinden Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübü'nün başına akıllara durgunluk veren bir olay geldi. Gerçekleşen olayda takımın eski futbolcusu kulübü soydu. Daha önce hırsızlık yaptığı gerekçesiyle takımdan atılan şahıs, bu kez de kulüp binasına girerek hırsızlık girişimde bulundu. Takımın binası talan edilirken, odaların ise kapıları kırıldı. Kulübe ait 2 adet bilgisayarın yanı sıra bir miktar da para şahıs tarafından çalındı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YAŞANAN OLAY GÜNDEME OTURDU

Yaşanan olay geçtiğimiz Pazartesi günü 01.30 sıralarında Üsküdar'da Selami Ali Mahallesinde meydena geldi. Yaşanan olayda madde bağımlısı olduğu iddia edilen A.Y (21) gece saatlerinde eskiden futbol oynadığı eskiden futbol oynadığı Selami Ali Yeşil Saha Spor Kulübünün dernek binasının penceresinden girerek, binada bulunan 2 adet dizüstü bilgisayar ile bir miktar da para çaldı. Dernek binasındaki odaların kapısını kıran genç, 3 saat içerisinde odaları da talan etti. Madde bağımlısı olan genç yakalanmamak için ise mutfak bölümündeki bıçakla güvenlik kamera kayıt cihazının kablolarını kesmek istedi. Kulüp görevlileri sabah dernek binasına geldikleri gördükleri manzara karşısında hayrete düştüler. Yetkililer sonraki zamanlarda polise ekiplerine durumu bildirdiler. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, hırsızlığı gerçekleştirenin 21 yaşındaki A.Y.'nin olduğunu belirledi. Olayı yapan şahıs polis ekiplerinin çalışması sonrasında kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı.


BAŞKAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yaşanılan olayla ilgili kulübün başkanı Özkan Oğuzatak açıklamalarda bulundu. Başkan yaptığı açıklamada, 'Biz, madde bağımlısı olan bu genç kardeşimizi kazanmaya çalışarak takımımızda yer verdik. Bu genç arkadaşımız bir yanlış yaparak idmanda arkadaşlarının parasını çaldı, kulüpten uzaklaştırdık. Takımdaki ağabeylerinin ısrarı üzerine affedilerek bir şans daha verdik. Onu kazanmak için takımda 10 numaralı formayı giymesini sağlayarak kaptanlık verdik. Genç kardeşimiz bu sefer arkadaşının telefonunu çaldı. Takımdan uzaklaştırdık, daha sonra gece saatlerinde kulüp dernek binasına girip 2 adet laptop ile bir miktar parayı çalıyor. Odaların kapısını kırarak, her yeri talan etmiş. Bıçakla kabloları kesmeye çalışmış, elektrik çarpabilir, hayatını kaybedebilirdi' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal