Beşiktaş'tan Valentin Rosier ve Michy Batshuayi Açıklaması!

Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı Hatayspor karşılaşmasına aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından yıldız futbolcularından gelen sakatlık haberleri moralleri iyice bozdu.

31.10.2021-15:48 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-15:48)

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, zorlu karşılaşmada sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

YAŞANAN SAKATLIKLAR MORALLERİ BOZDU!

Karşılaşmada alınan mağlubiyetin yanı sıra önümüzdeki günlerde oynanacak olan Sporting Lizbon ve Trabzonspor karşılaşmaları öncesinde yıldız isimlerden gelen sakatlık haberi siyah beyazlılarda moralleri iyice bozdu.

BEŞİKTAŞ'TAN ROSİER VE BATSHUAYİ AÇIKLAMASI

Hatayspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasında Beşiktaş'ta sakatlanan Valentin Rosier ve Michy Batshuayi'nin sakatlık durumları ile ilgili olarak kulübün resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapıldı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Valentin Rosier ve Michy Batshuayi'nin sakatlıkları ile ilgili olarak yapılan açıklamada ;

' Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig ’in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier’e Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemeleri yapılmıştır. Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi’nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier’in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımzın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal