Beşiktaş'tan Michy Batshuayi ve Cyle Larin İle İlgili Sakatlık Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sakatlık kabusu hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılar son olarak resmi internet sitesi üzerinden Cyle Larin ve Michy Batshuayi'nin sağlık durumları ile ilgili açıklamada bulundu.

23.09.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-18:19) Beşiktaş'tan Michy Batshuayi ve Cyle Larin İle İlgili Sakatlık Açıklaması!

Beşiktaş'ta bir süredir devam eden sakatlık problemleri nedeniyle Teknik Direktör Sergen Yalçın büyük bir problem yaşarken son olarak oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında da yaşanan sakatlıklar adeta moralleri yerle bir etti.

BEŞİKTAŞ'TAN BATSHUAYİ VE LARİN İLE İLGİLİ SAKATLIK AÇIKLAMASI!

Siyah beyazlı kulüpten yapılan yıldız futbolcular Michy Batshuayi ve Cyle Larin'in sakatlık durumları ile ilgili açıklamada ;

' Futbol Takımımızın Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada, aldığı darbe sonrası sol dizinde ağrı hisseden futbolcumuz Michy Batshuayi’nin Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiş, oyuncumuzun iç yan bağında gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Aynı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Cyle Larin’in yapılan değerlendirmesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

SAKAT OYUNCULARIN SAYISI İYİCE YÜKSELİYOR

Beşiktaş'ta sakat oyuncular arasında Cyle Larin ve Michy Batshuayi eklenirken mevcut kadrodaki sakat oyuncular arasında ise ; Domagoj Vida, Alex Teixeira, Umut Meraş, Welinton Souza, Rachid Ghezzal, Georges Kevin N'Koudou, Mehmet Topal, Necip Uysal yer almaktaydı.

SERGEN YALÇIN'IN NASIL BİR KADRO KURACAĞI MERAK İÇERİSİNDE BEKLENİYOR

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Altay karşılaşması öncesinde mevcut kadrosunda çok fazla eksik olması nedeniyle nasıl bir kadro kuracağı ise merak içerisinde bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal