Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Beşiktaş Kulübü, sanatçı Serdar Ortaç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

23.09.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-18:01) Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, geçen günlerde Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaşmıştı. Adana Demirspor ile karşılaşan Beşiktaş, 3-0 öne geçtiği maçta rakibine karşı üstünlüğü koruyamamış ve skor 3-3'e gelmişti. Oynanan maçta skorun yanı sıra Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli'nin yaptığı hareket büyük olay olmuştu. Tansiyonun yükseldiği maçta, maçtan sonra ortalık birbirine girmişti. Olaylı maç geride kalırken maçın yankıları ise gelmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Beşiktaş ve Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Serdar Ortaç'ın bu ifadeleri Beşiktaş cephesinden büyük tepkilere neden olmuştu. Özellikle Beşiktaşlı taraftarlar sanatçı hakkında sosyal medya üzerinden yoğun eleştiriler yapmıştı. Taraftarların bu tepkisinden sonra şarkıcı Serdar Ortaç, Beşiktaş takımı hakkında dedikleri için Beşiktaş takımından ve Beşiktaşlı taraftarlardan özür dilemişti. 

Beşiktaş cephesinden Serdar Ortaç'ın yaptığı ifadelere yanıt gecikmedi. Beşiktaş'ın sanatçıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ SERDAR ORTAÇ HAKKINDA SUÇ DUYURUNDA BULUNACAĞINI SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Süper Lig devi Beşiktaş, şarkıcı Serdar Ortaç'ın Adana Demirspor maçıyla ilgili sahnede yatığı hareketler ve kullandığı sözler nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Siyah beyazlı kulüp suç duyurunda bulunacağını resmi Twitter hesabından duyurdu.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal