Beşiktaş'tan Josef de Souza Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta yıldız futbolcu sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

28.10.2021-17:17 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-17:17)

Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile oynadığı derbi mücadelesinde 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Beşiktaş moralli bir şekilde Hatay'a gidiyor.

TEKNİK EKİP SAKATLIK NEDENİYLE ENDİŞELİ

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta teknik ekip yaşanan sakatlık nedeniyle bir hayli endişeli.

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZ İSİMLERİNDEN BİRİYDİ...

Geçtiğimiz sezondan itibaren gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplayan ve takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Brezilyalı yıldız Josef de Souza, sakatlığı nedeniyle Hatayspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN JOSEF DE SOUZA AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Brezilyalı yıldız Josef de Souza'nın sakatlığı ile ilgili yapılan açıklamada ;

' Futbolcumuz Josef de Souza, sağ uyluk iç adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem bulguları tespit edilmiştir. Josef de Souza’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal