19.11.2021-09:59 (Son Güncelleme:19.11.2021-17:12)


1

Siyah beyazlılarda takımda problem haline gelen Fabrice N'Sakala depremi devam ediyor. Futbolcu ile ilgilli yeni kritik gelişmeler yaşanıyor.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta Fabrice N'Sakala krizi devam ediyor. Fabrice N'Sakala, Trabzonspor derbisinin ardından Beşiktaş'ın futbolcusu Fabrice N'Sakala, Trabzonsporlu futbolcuların derbi galibiyetiyle ilgili fotoğraflarını beğenmişti. Futbolcunun bu hareketi sonrası gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlarda tansiyon yükselmişti.



3

Kongolu futbolcuya yaşananların ardından büyük tepkiler gelmişti. N'Sakala ile ilgili tansiyon ise giderek yükseliyor. Futbolcuya son olarak yönetimden ''tesislere gelme'' denildiği aktarıldı.



4

Siyah beyazlılarda son antrenmana katılmayan Fabrice N'Sakala ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta sezon başında sol bek hattına Umut Meraş'ın transfer edilmesinin ardından Rıdvan Yılmaz'la birlikte forma rekabetine girdiği isim sayısı artan N'Sakala, son antrenmanda yer almamıştı.



5

Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala'nın takımla olan krizi ilk olarak futbolcunun sözleşme yenileme çalışmaları esnasında çıktı.



6

Futbolcu yönetimden sözleşmesini yenilemesini beklerken siyah beyazlılar, futbolcunun sözleşmesini yenileme gereği duymadılar. Bu durum futbolcu tarafından tepkiyle karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR