18.11.2021-12:41 (Son Güncelleme:18.11.2021-12:41)


1

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Marcao, sezon başından bu yana hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında menajeri çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncusu Marcao hakkında uzunca bir süredir özellikle İtalyan kulüplerinin büyük bir ilgisi olduğu konuşulmaktaydı.



3

Galatasaray taraftarlarının büyük bir merak içerisinde beklediği Marcao'nun transferi ile ilgili olarak yıldız futbolcunun menajeri George Gardi, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



4

Marcao'nun Menajeri George Gardi : İtalya'da Marcao'nun transferi ile ilgili görüşmelerimiz oldu. Bazı dinamikler nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Marcao birkaç yıldır İtalya'ya yakın. Farklı takımlar tekliflerini formüle ederek, somut ilgi gösterdiler. Marcao,Türkiye'de sadece Galatasaray'da değil, tüm Türkiye liginin en önemli oyuncularından birisi.



5

Marcao : Tek odak noktam Galatasaray. Burada oynamak çok büyük bir rüyaydı. Transfer söylentilerine kulak asmıyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum.



6

Brezilyalı oyuncu Marcao, 2018-2019 sezonunda Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'den 4 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.



7

Galatasaray formasıyla toplamda 114 karşılaşmada süre alan ve 1 gol, 1 asistlik performansının yanı sıra saha içerisindeki oyunuyla büyük bir beğeni toplayan Marcao, sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR