18.04.2022-17:05 (Son Güncelleme:18.04.2022-17:13)


1

Galatasaray'da gelecek sezonun teknik adam arayışları için gündeme sürpriz isimler gelmeye devam ederken Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ, Beşikaş'ın eski teknik adamı Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı bir görüşmeyi açıkladı. Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın'ın Galatasaray'a sıcak baktığını belirtti.



2

Süper Lig'de efsane olduğu takım olan Beşiktaş'ta ayrılışı olay olan Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Beşiktaş ile hem lig hem kupa kazanma başarısı gösteren Sergen Yalçın için bu sezon işler hiçte istenildiği gibi gitmedi.



3

Siyah beyazlılar ile hem Süper Lig'de başarısız sonuçlar alan hem de Avrupa'ya veda eden Sergen Yalçın'ın görevi son bulmuştu. Takımdan istifa eden Sergen Yalçın o zamandan beri henüz bir takımla anlaşmaya varamadı. Son olarak ise Sergen Yalçın ile ilgili bomba bir iddia gündeme düştü.



4

Milliyet Gazetesi muhabiri Serdar Sarıdağ yaptığı açıklamada, Sergen Yalçın ile telefon görüşmesi yaptığını aktardı. Sarıdağ, teknik adamın Galatasaray'a sıcak baktığını ifade etti. Sergen hoca ile yaptığı telefon görüşmesini ise şu sözlerle ifade etti. 'Mümkün.



5

Ben bunu Sergen hocaya da sordum. Sergen Yalçın "Bana teklif gelirse neden olmasın." dedi. Galatasaray ile anlaşırsa ben şaşırmam. Sergen Yalçın dört büyüklerde oynamış bir isim.



6

Galatasaray'dan Sergen Yalçın'a doğrudan bir teklif gitmediğini düşünüyorum. Ama düşünebilirler sonuçta Beşiktaş'la çifte kupa zaferi yaşadı.' ifadelerine yer verdi.



7

Serdar Sarıdağ'ın bu açıklamaları sonrası ise gözler Sergen Yalçın'ın üzerine çevrilmiş durumda.



8

Teknik adam hali hazırda boşta iken böyle bir teklif gelmesi durumunda değerlendirebileceği konuşuluyor. Yaşanan gelişmeler ise başta Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları tarafındna büyük bir merakla takip edilmekte. Bu anlamda Sergen Yalçın'ın kariyeri ile ilgili nasıl bir yol izleneceği ise Türk futbolunda gündem olan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR