21.12.2021-17:34 (Son Güncelleme:22.12.2021-16:10)


1

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ı, İngiltere'de Hull City takımının yeni sahibi Acun Ilıcalı'nın takımın başına getirmek istediği aktarıldı.



2

Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'tan ayrılan teknik adamın yeni durağı belli olmaya başladı. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmayan Sergen Yalçın'ın, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve Championship'te mücadele eden takım olan Hull City'nin başına getirilmesi gündemde.



3

İngiltere'de Premier Lig'İn bir alt ligi olan Championship'te mücadele veren Hull City'i almaya hazırlanan Acun Ilıcalı, takımının başına Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın'ı getirmeyi planlıyor. Takımın ligde 19'uncu sırada olması ve menajer Grant McCann'in 1 puanın altında bir ortalama alması nedeniyle Acun Ilıcalı takımın sahibi olur olmaz teknik adam hamlesi yapacak



4

Acun Ilıcalı'nın Sergen Yalçın ile görüştüğü ve Sergen Yalçın'ın da bu teklife oldukça olumlu yaklaştığı aktarıldı. Ayrıca Sergen Yalçın ile ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın çok yakın arkadaş olduğu ve bu anlamda Sergen Yalçın'ın, Hull City'nin başına geçmeye oldukça sıcak yaklaştığı belirtiliyor.



5

Acun Ilıcalı'nın, Sergen Yalçın'ı yeni takımının başına getirmek için yoğun bir çaba harcadığı ifade ediliyor.



6

Tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın Beşiktaş'ta görevine devam ederken yurt dışı haylinin olduğunu aktarmış ve Sergen Yalçın dil konusunda da eğitimlerini hızlandırmıştı. Beşiktaş'tan ayrılan Sergen Yalçın ile ilgili gelişmeler gerek yurt içinde gerek yurt dışında futbolseverleri çok heyecanlandırdı. Yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR